reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Silva super że wszystko ok :tak:

My wróciliśmy właśnie z koncertu. Ale było show!!! Super dźwięk przestrzenny, efekty świetlne, laserowe, trójwymiarowe, no mówię Wam, rewelacja :-)
A mała przetańczyła mi w brzuchu cały czas:-) albo jej było za głośno (co obstawiam ja) albo tak jej się podobało (co obstawia T i cieszy się że kolejna fanka Floydów rośnie :-D)

Zmykam jeszcze zobaczyć co tam w innych wątkach i w poduchę...

Nie piszcie jutro za dużo :-) chociaż i tak to co ja będę miała do nadrobienia jest niczym w porównaniu z ilością jaką zastanie po przyjeździe Misialina, o Traschce już nie wspominając :tak:

reklama
Dzień dobry :)

Misialina, baw sie dobrze! :)

Ja obudziłam się o 6, bo znowu sniła mi się zmiana mieszkania (Iza!!!), no i wstałam, przyszłam do kompa i szukam... ;) W między czasie pies zaczął wymiotować, generalnie wspaniały poczatek soboty... ;)

Miłego dnia ;)

Planów mam sporo niestety, co mnie troszku przeraża. Odwiedziny teściowej (będzie ciężko), zakup prezentu dla męża (jutro ma urodzinki), odwiedziny bratowej z malutkim synkiem (to najprzyjemniejsze, co mnie czeka), i jeszcze chcemy podjechać do Ikei po kilka drobiazgów (jesteśmy na etapie meblowania domku), a jutro obiad u moich rodziców...

Wpadłam zatem tylko a momencik i pewnie odezwę się dopiero w niedzielę wieczorem, no chyba, że nie wytrzymam i wcześniej zajrzę. Troszkę się od Was uzależniłam:)))

A Ty Zeberrko, masz jakieś szczególe plany? Jak Twoje choróbsko?

A Ty Zeberrko, masz jakieś szczególe plany? Jak Twoje choróbsko?
Dzięki, katar trochę mnie jeszcze męczy, ale nie ma tragedii :) A plany? Hmm.. czeka mnie dzisiaj trudna rozmowa, więc proszę o kciuki :) moja mama ma zabrać dzieci na trochę, więc jest szansa, że poodpoczywam chwilę ;) a poza tym: pranko, odkurzanie, łazienka...

czesc :-)

jejku jak ja Was dawno nie podczytywalam, az wstyd :zawstydzona/y::sorry2:
co u nas...
poza tym ze mam mlodego chorego, ale to juz wiecie, to nic wiecej u nas sie nei dzieje ;-)
mial wczoraj w przedszkolu dzien babci i dziadka, extra jak takie maluchy mowia wierszyki przez mikrofon, łza w oku sie kreci :tak::-)
to moj synek :-):-):-):-)
Kopia%20DSC07597..jpg

pozatym jutro idziemy do teatru sibie na KOPCIUSZKA :tak: Ciekawe czy mlody 1,5 h wysiedzi... przed tv wysiedzi ale w teatrze nie wiem. Pozniej sa paczki na mikolaja wiec bedzie wesolo :tak: Moj w teatrze racuje wiec dla pracownikow to... :tak:

pozdrawiam Was wszystkie i pamietajcie ze w poniedzialek koniec glosowania na moderatora :tak: wiec prosze o glosy tych co nie glosowaly :tak:
chorowitkom zycze ZDRÓWKA !!!

Dzień dobry zebrra, silva i larvunia...mało nas tu dzisiaj :tak:
Reszta jeszcze śpi zapewne.
zebrra &&&&&& za dzisiejszą rozmowę;-)
larvunia super synek !! Pamiętam debiut mojego synka na scenie ... teraz to już weteran bo drugi raz chodzi do 4 grupy(zerówki) więc dużo łatwiej przychodzą mu występy...ale każdy występ jest wyjątkowy!!W poniedziałek mamy dzień babci i dziadka :)

reklama
Witajcie!wieki mnie tu nie było,zapisałam się do czerwcówek jakoś w pażdzierniku ,ale nie nadążałam za Wami hehe/praca i brak czasu/,więc teraz jak mam duużo wolnego,mogę częsciej do Was zaglądać.Mam nadzieję że mnie przyjmiecie:-).

Do góry