reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
ale jestem zła M zapomnial jechac do ginekolog po zaswiadczenie nosz kur..... :( o nic sie doprosic nie moge kuzwa...sami debile mnie otaczają :((((((((( ani w pracy ani w domu....

Zebrra kup sobie moze Nossaler polecil mi go ostatnio gin, na początki bylam troche sceptycznie nastawiona do niego, ale jest faktycznie niezły. Moze byc stosowany przez kobiet w ciązy, dzieci, alergików. Może akurt ci spasuje, a przede wszystkim pomoze z tym uporczywym katarem
Bardzo, bardzo Ci dziękuję, jutro kupię :)

moze ale termin złozenia papierow coraz blizej :( no i jeszcze zanim pocztą to dojdzie do jasla :(

eh...musze sie zabrac za robienie hurtowe tostów bo idziemy do sasiadów na kolacje :)

Misialinaaaa, udanego weekendu!

PS. Ja już po usg. Lekarz potwierdził, że dzidziek zdrowy. Łożysko się podnosi razem z macicą więc hurraaaa! Jest już 2,5 cm od szyjki! Mam świeżutką fotę więc wrzucę na wątek badaniowy:)

reklama
Dobra, czas się zbierać, wrzuciłam fotę syna, wrzuciłam swojego brzucha, a teraz pora na weekendowy relaks! Pewnie mnie nie będzie na forum jutro bo mam kilka rzeczy do zrobienia więc piszcie dużo, żebym miała dobrą lekturę na jutrzejszy wieczór;P

Buziaki dla Was i Waszych Okruszków:***

Do góry