reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Misialina - edytowałam swojego posta i pytałam tam Ciebie o łóżeczko, zerknij jak mozesz :-)
Zołza - to Ty dobra żonka jesteś U mnie mąż sam sobie dba o śniadanie, może i mogłabym mu przygotować, ale on jest rozpieszczony przez mamunię i z domu wyszedł z dwiema lewymi rączkami więc muszę go szkolić)
No to masz rację. Ale mój radzi sobie w kuchni dobrze i sam sobie zawsze przygotowywał. Ja sama stwierdziłam, że fajnie będzie razem wstawać, pobyć rano ze sobą i zrobić mu papucianko :-) Ale gdyby był nygusem, to bym mu dała szkołę ;-)
witajcie brzuszki
Ale miałam dzisiaj w nocy przekopy. Obudził mnie ok 2 ból łydek, masakra, nie mogłam się wygodnie ułożyć. Po godzinie wstałam poszłam zrobić sobie gorącego mleka z czekoladą, zjadłam banana i znów do łóżka. Napomknę, że od jakiegoś czasu śpię z nogami na poduszce, bo u mnie w rodzinie żylaki niestety. I mama i babcia - matka mojej, miały żylaki.
No, niestety, ja zauważyłam zmiany na łydkach Muszę mniej siedzieć przed komputerem, a więcej spacerować... Pies się ucieszy
katamisz
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki
ironia gratuluję pierwszej sprzedaży, ale między nami uśmiałam się czytając o tych owsikach!!Dobra jestes!!A nauka nie zając nie ucieknie ;-)
zołza przestań bo pomyślę ,że zła żona ze mnie...w prawdzie kanapki robię mojemu kochanie ale o porządki to ostatnio bardziej on dba... ja mam leniwcaaaa
ogitu witaj i gratuluję synka.Witaj w klubie tych co będą mieć w domu parkę :-)
Doris u mnie 22 tydzień od jutra :-)Jak to szybko leci już co??Niedawno wydaje mi się ,że robiłam test ciążowy a tu już 6 miesiac sie zaczyna!!
ironia gratuluję pierwszej sprzedaży, ale między nami uśmiałam się czytając o tych owsikach!!Dobra jestes!!A nauka nie zając nie ucieknie ;-)
zołza przestań bo pomyślę ,że zła żona ze mnie...w prawdzie kanapki robię mojemu kochanie ale o porządki to ostatnio bardziej on dba... ja mam leniwcaaaa
ogitu witaj i gratuluję synka.Witaj w klubie tych co będą mieć w domu parkę :-)
Doris u mnie 22 tydzień od jutra :-)Jak to szybko leci już co??Niedawno wydaje mi się ,że robiłam test ciążowy a tu już 6 miesiac sie zaczyna!!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Katamisz - jutro będziesz miała pełne 22 tygodnie więc zacznie Ci się 23 tydzień a mi dopiero 22
Katamisz, spoko, spoko - mój wraca z pracy 21:00-22:00, a wychodzi przed siódmą - nie ma szans, żeby zrobił coś w domu. Chociaż opiernicza mnie, jeśli za dużo zrobię któregoś dnia. I wczoraj wieczorem [ale miał wolne popołudnie] przestawiał łóżko i szafki w sypialni - robiliśmy miejsce na łóżeczko ;-D Tzn. on robił, ja dyrygowałam i podsuwałam pomysły - taki z nas team ;-)
reklama