reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ogitu gratulacje witaj w gronie mamuś chłopców
Silva wiem, ze już cię na pewno ciągnie, ale uważaj na siebie, powoli i spokojnie:-)
Ironia no to biznes sie rozkręca - gratuluję:-)

Zołza - to Ty dobra żonka jesteś:) U mnie mąż sam sobie dba o śniadanie, może i mogłabym mu przygotować, ale on jest rozpieszczony przez mamunię i z domu wyszedł z dwiema lewymi rączkami więc muszę go szkolić:))

No to masz rację. Ale mój radzi sobie w kuchni dobrze i sam sobie zawsze przygotowywał. Ja sama stwierdziłam, że fajnie będzie razem wstawać, pobyć rano ze sobą i zrobić mu papucianko :-) Ale gdyby był nygusem, to bym mu dała szkołę ;-)

witajcie brzuszki
Ale miałam dzisiaj w nocy przekopy. Obudził mnie ok 2 ból łydek, masakra, nie mogłam się wygodnie ułożyć. Po godzinie wstałam poszłam zrobić sobie gorącego mleka z czekoladą, zjadłam banana i znów do łóżka. Napomknę, że od jakiegoś czasu śpię z nogami na poduszce, bo u mnie w rodzinie żylaki niestety. I mama i babcia - matka mojej, miały żylaki.

No, niestety, ja zauważyłam zmiany na łydkach :baffled: Muszę mniej siedzieć przed komputerem, a więcej spacerować... Pies się ucieszy :-p

Dzień dobry dziewczynki
ironia gratuluję pierwszej sprzedaży, ale między nami uśmiałam się czytając o tych owsikach!!Dobra jestes!!A nauka nie zając nie ucieknie ;-)
zołza przestań bo pomyślę ,że zła żona ze mnie...w prawdzie kanapki robię mojemu kochanie ale o porządki to ostatnio bardziej on dba...:zawstydzona/y: ja mam leniwcaaaa
ogitu witaj i gratuluję synka.Witaj w klubie tych co będą mieć w domu parkę :-)
Doris u mnie 22 tydzień od jutra :-)Jak to szybko leci już co??Niedawno wydaje mi się ,że robiłam test ciążowy a tu już 6 miesiac sie zaczyna!!

Katamisz, spoko, spoko - mój wraca z pracy 21:00-22:00, a wychodzi przed siódmą - nie ma szans, żeby zrobił coś w domu. Chociaż opiernicza mnie, jeśli za dużo zrobię któregoś dnia. I wczoraj wieczorem [ale miał wolne popołudnie] przestawiał łóżko i szafki w sypialni - robiliśmy miejsce na łóżeczko ;-D Tzn. on robił, ja dyrygowałam i podsuwałam pomysły - taki z nas team ;-)

doris faktycznie masz rację :-) nie myślałam o tym w ten sposób co Ty...Ale faktycznie od jutra zaczynam 23 tydzień...jak ten czas leci!!

reklama
Do góry