reklama
Dzielna traschka, ucałuj ją od nas
PS. Ja po obiadku - schab Zołzy wyszedł fajnie, oczywiście zmodyfikowałam po swojemu to i owo i pycha było, a efekt taki, że brzuch mam dwa razy większy i zaraz pęknę. Idę odpocząć i odzyskać trochę miejsca na ciasto))
Też niemal zawsze modyfikuję przepisy po swojemu - najważniejsze, że wyszło smacznie - cieszę się bardzo
Buziaki dla Traschki!!! :*
A ja lecę na wizytowy wątek popisac o Fasolku :-)
zebrra
Potrójna mama :)
Dzień dobry
Miłego dnia
Moja Wika miała skierowanie na migdałki, ale nie zdecydowałam się, miała wtedy 5 lat. Cieszę się, ze przede wszystkim najpier o tym poczytałam i podowiadywałam się. Poza tym poszła do szkoły i okazało się, że minął okres chorób... W przedszkolu odchorowała swoje, teraz jest spokój...larvunia współczuje, sama jak byłam mała to chcieli mi wyciąć migdałki, ale mama nie pozwoliła i w sumie nie wiem czy to dobre było. Duzo potem chorowałam na zatoki i przeważnie na gardło- zresztą do tej pory choruję na górne drogi oddechowe...
Bratanek od mojego M miał wycinane migdałki 2 lata temu w wieku 6 lat i od tej pory na gardło czy podobne przypadłości chory nie był... no nie wiem wasza decyzja, ja mając na uwadze moja osobę bym dziecku wycięła. Ale wy decydujcie sami.
Jasiowi też, na tyle, że na rok odstawiliśmy sterydy... Niestety po roku, mimo engystolu musieliśmy wrócić, ale lekarka twierdzi, ze to i tak mega sukces.. Ten engystol trzeba podawać tak jak pisałam wczesniej i najlepiej w dwóch seriach co 6 mcy. tak jak teraz i późnym latem, zanim zaczną panowac wirusy...larvunia spróbuj z tym engystolem o którym pisałyśmy z zebra dzisiaj.Mojemu Igorowi naprawdę pomógł.To jest przeciwwirusowy lek homeopatyczny.[/COLOR]
To prawda, Olaf pojechał zapisać Wikę do neurologa i wizyta 18 kwietnia...M. pytał w przychodni i na kase terminy są na... czerwiec wiec nawet nie zawracalm sobie głowy zeby wziasc sobie skierowanie bo przeciez zanim mnie endo przyjmie to wczesniej urodze. Zalamac sie mozna z tymi terminami
Miłego dnia
Ostatnia edycja:
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Cześć Dziewczyny!
I znowu kolejny piątek i tak te tygodnie lecą!!!
Ja w nocy znów ułożyć się nie mogłam w żadnej pozycji wygodnej :-)
Dziś zaczynam 22 tydzień :-)
I znowu kolejny piątek i tak te tygodnie lecą!!!
Ja w nocy znów ułożyć się nie mogłam w żadnej pozycji wygodnej :-)
Dziś zaczynam 22 tydzień :-)
zebrra
Potrójna mama :)
dzen dobry !!!
zaczynamy 6 mc
o matko ale padnięta jestem...złapałam wczoraj zlecenie na rozwiazanie 4 rozdziałow z ksiazki do angielskiego.....i myślałam że padne w połowie...łeb mi pęka i przysięgam jak zobacze jakieś słowo po angielsku to uciekam hehe )
mój wiercipiętek coraz bardziej uparty się robi i już niesłucha że ma się w nocy nie wiercić bo mnie budzi ale wczoraj cały dzien szalał jak głupi
no i musze wam sie pochwalic sprzedałam wczoraj na allegro tabletki na owsiki ale jestem dumna ) co prawda wyszlismy na lekkim plusie ale zwrocila sie cala kasa która poszła na reklame )) no i może to początek dobrej passy )) owsiki nadchodźcie !!
zaczynamy 6 mc
o matko ale padnięta jestem...złapałam wczoraj zlecenie na rozwiazanie 4 rozdziałow z ksiazki do angielskiego.....i myślałam że padne w połowie...łeb mi pęka i przysięgam jak zobacze jakieś słowo po angielsku to uciekam hehe )
mój wiercipiętek coraz bardziej uparty się robi i już niesłucha że ma się w nocy nie wiercić bo mnie budzi ale wczoraj cały dzien szalał jak głupi
no i musze wam sie pochwalic sprzedałam wczoraj na allegro tabletki na owsiki ale jestem dumna ) co prawda wyszlismy na lekkim plusie ale zwrocila sie cala kasa która poszła na reklame )) no i może to początek dobrej passy )) owsiki nadchodźcie !!
Misialina
Fanka BB :)
Hej ranne ptaszki! Ja się dzisiaj wyspałam na całego...jak miś Yogi...bez nerwów, wszak emocje jeszcze były...i co wam powiem, tatuś Malwinki oszalał na jej punkcie, zakochany jak nie wiem co...ale ponoć tatusiowie tak mają...
ironia....precz z owsikami...ja się nimi zaraziłam jak była w pierwszej ciąży od dzieci w przedszkolu...wiesz co ja przeżyłam...chiałam umrzeć tak mi dały w kość skurczybyki
Jutro jade w góry, więc mordka mi się śmieje...pogoda zapowiada się wręćz idealna więc napewno będzie super
ironia....precz z owsikami...ja się nimi zaraziłam jak była w pierwszej ciąży od dzieci w przedszkolu...wiesz co ja przeżyłam...chiałam umrzeć tak mi dały w kość skurczybyki
Jutro jade w góry, więc mordka mi się śmieje...pogoda zapowiada się wręćz idealna więc napewno będzie super
tusenfryd18
Fanka BB :)
dzen dobry !!!
Gratulacje
Larvunia co do migdałków to nie pomogę,ale wiem że sa rózne szkoły.Mój chrześniak miał wycinane i matka przeszczęsliwa.Ale muszą uważać na oskrzela.
Tak jak zebrra wierze w hoomeopatię i próbuj tego najpierw .Życzę zdrówka.
Zebrra,Doris,zołza witajcie
Dziśiaj mlody idzie na wycieczkę ze szkoły na nartach biegowych .Jak narazie jest -15.A wczoraj był na treningu na slalomie i trener go tak wymęczył że szybko padł,jak dziś szykowałam go do szkoły tak z niezadowoleniem patrzył na biegówki:-(Biedny,ale mam nadzieje ze wycieczka sie mimo wszystko uda.
reklama
Elo dziewuszki
Zołza, Ty to dzisiaj chyba spać nie mogłaś z tej ekscytacji po wczorajszym usg?
Doris - gratuluję 22 tygodnia
Ironia - dobre początki biznesu - super!!!
Miłego dzionka dla wszystkich, mam nadzieję, że zbliżający się weekend nastroi nas pozytywnie
Zołza, Ty to dzisiaj chyba spać nie mogłaś z tej ekscytacji po wczorajszym usg?
Doris - gratuluję 22 tygodnia
Ironia - dobre początki biznesu - super!!!
Miłego dzionka dla wszystkich, mam nadzieję, że zbliżający się weekend nastroi nas pozytywnie