reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witam dziewuszki po dlugiej niebytnosci. Wciaz walczymy o neta wiec to tylko taki chwilowy ptrzeswit. Ciesze sie ze u wszystkich jak najlepiej sie uklada i kazda cieszy sie kopniaczkami:))). Ja po usg polowkowym, wszystko gra !! No i CHLOPACZYSKo nam rosnie!!! Bedzie parka hehehe.
Teraz smigam poczytac ile sie da!!
Buziaki dla wszystkich!!!

reklama
No i co taka cisza? Jakie plany na dziś?

Ja lecę dziś na regulację i hennę brwi, bo mam już coś dziwnego nad oczami:) Potem do pralni z garniturami lubego. No i muszę zahaczyć o jakiś sklep z ciuchami, bo nie wytyrzymam. Za długo siedziałam w domu i należy mi się.

A na 18:00 ma usg - to drugie, na wszelki wypadek;)

Zołza, Ty to dzisiaj chyba spać nie mogłaś z tej ekscytacji po wczorajszym usg?:)

Wstaję z mężusiem i robię mu kanapki do pracy ;-) Wypijamy razem kawkę, on idzie do pracy, a ja działam w domku ;-) Nie tylko dziś, a prawie codziennie - no, chyba że jestem wyjątkowo jakos zmęczona.

Ogitu, no to żółwik! I gratulacje :-D

ja siedze i próbuje się zmobilizować do nauki bo jutro mam egzamin ;)
ale chyba zaczne od odpoczynku :)))

w przyszlym tygodniu tez ide z M do fryzjera i na brewki :)

mały ciągle szaleje

a teraz w tvn bedzie o karmieniu piersia przez młode matki :)

Zołza - to Ty dobra żonka jesteś:) U mnie mąż sam sobie dba o śniadanie, może i mogłabym mu przygotować, ale on jest rozpieszczony przez mamunię i z domu wyszedł z dwiema lewymi rączkami więc muszę go szkolić:))

Ogitu - witaj i gratuluję synusia!!!
Tusen a ten Twój suwaczek to nie stanął w miejscu??? Mi się wydaje, że zawsze równo byłyśmy a teraz Ty masz 5 dni do tyłu.
hej Silva Ty tak nie szalej po tym nic nie robieniu, powoli! Trzymam kciuki za USG!
Ironia - gratulacje pierwszej sprzedaży na allegro
Misialina - Ciebie też witam jak i resztę Brzuszków :-)

Ja na obiad chyba spaghetti zrobię. Misialina Ty chciałaś kupić takie łóżeczko - kołyskę jak ja. Kupiłaś już? Bo tego już nie ma na allegro, pisałam wczoraj do sprzedawcy ale odpisał, że nie ma i nie będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie brzuszki
Ale miałam dzisiaj w nocy przekopy. Obudził mnie ok 2 ból łydek, masakra, nie mogłam się wygodnie ułożyć. Po godzinie wstałam poszłam zrobić sobie gorącego mleka z czekoladą, zjadłam banana i znów do łóżka. Napomknę, że od jakiegoś czasu śpię z nogami na poduszce, bo u mnie w rodzinie żylaki niestety. I mama i babcia - matka mojej, miały żylaki. I znów się wiercę. Po następnej godzinie wiercenia M się obudził i mówi że mi masaż zrobi, nie chciałam go męczyć bo rano do pracy, ale on nie dał mi nic gadać. Wymasował mi łydki, ubrałam skarpetki takie wysokie z getrami pod kolano, dałam nogi jeszcze wyżej pod dwie poduszki i jakoś po 2 i pół godzinie jakoś zasnęłam. MASAKRA mówię Wam nigdy tak nie miałam...
Zaraz poczytam co tam u Was, mam nadzieję że lepiej...:-)

Do góry