Zebrra - Ty chyba pisałaś, że chcesz dokupić skarpetki do wyprawki. W sobotę byłam w Mothercare i kupiłam skarpetki 5-pack za 9zł, do tego spodenki ogrodniczki za kolejne 9zł :-) Tak więc polecam, jak masz gdzieś w pobliżu
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja obiadek zrobiony,mężuś nakarmiony.
trashka trzymam kciuki jutro-dasz radę
anapi ja zdałam za pierwszym razem;-),tez trzymam kciuki za przyszły egzamin
ironia dostałam dziś paczkę-body super i dzięki za wstawkę;-),teraz musi być juz Kalina
trashka trzymam kciuki jutro-dasz radę
anapi ja zdałam za pierwszym razem;-),tez trzymam kciuki za przyszły egzamin
ironia dostałam dziś paczkę-body super i dzięki za wstawkę;-),teraz musi być juz Kalina
Ufff przeczytałam wszystko z całego weekendu - dziewczyny litości Nie zaglądam jedynie na wątki zakupowo-wyprawkowe, bo jeszcze nic nie mam i chyba jeszcze nie będę kupować... Pewnie gdybym mogła normalnie śmigać to bym już coś nabyła tu czy tam ale póki co nadlal się oszczędzam.
Ale dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni zamierzam wstać i ugotować obiad - zobaczymy jak mój organizm zareaguje - trzymajcie kciukasy, żeby żadnych plamień nie było! Lekarz powiedział, że od poniedziałku mogę spróbować powoli wstawać, oczywoście bez szaleństw więc zobaczymy
Zamierzam więc udusić schabik z czosnkiem, śliwką i grzybkami, do tego ziemniaczki i buraczki.
Ale dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni zamierzam wstać i ugotować obiad - zobaczymy jak mój organizm zareaguje - trzymajcie kciukasy, żeby żadnych plamień nie było! Lekarz powiedział, że od poniedziałku mogę spróbować powoli wstawać, oczywoście bez szaleństw więc zobaczymy
Zamierzam więc udusić schabik z czosnkiem, śliwką i grzybkami, do tego ziemniaczki i buraczki.
Chyba wybiorę się do tego sklepu o którym tutaj tyle mówicie-MOTHERCARE.
Wczoraj sprawdzałam i mamy takowy we Wrocku.Często są tam promocje??
Katamisz, myślę że teraz na pewno są przeceny i to duże, idź i wybieraj, póki jest jeszcze w czym:-)
tusenfryd18
Fanka BB :)
Już jestem.
Rano nie miałam w co zrobić siusiu to znalazłam kubek jednorazowy bez nakrętki.Pomyślałąm że jak bede jechała do lekarza,po drodze wstąpie do apteki i kupie pojemnik na siuśki.Nie wiedziałam że jazda z moczem w kubku będzie taka trudna.Nie maialam go gdzie postawić,bo uchwyt na kubki mam złamany.Niedaleko domu mamy taka wyboista droge pod górke i tam bylo najciezej :-)Ale dojechałamtrzymajac go cały czas w reku,uważajac żeby sie nie wylało no i żeby kolizji nie spowodowaćPoprostu jestem boska;-)
A teraz bym cos zjadła.
Rano nie miałam w co zrobić siusiu to znalazłam kubek jednorazowy bez nakrętki.Pomyślałąm że jak bede jechała do lekarza,po drodze wstąpie do apteki i kupie pojemnik na siuśki.Nie wiedziałam że jazda z moczem w kubku będzie taka trudna.Nie maialam go gdzie postawić,bo uchwyt na kubki mam złamany.Niedaleko domu mamy taka wyboista droge pod górke i tam bylo najciezej :-)Ale dojechałamtrzymajac go cały czas w reku,uważajac żeby sie nie wylało no i żeby kolizji nie spowodowaćPoprostu jestem boska;-)
A teraz bym cos zjadła.
zebrra
Potrójna mama :)
Super Cieszę sięZebrra - w sobotę robiłam gofry - chwila i na talerzu nic nie było ;-)
Nie ja, ale i tak dzięki za info Skorzystam, chyba jutro będę w mothercareZebrra - Ty chyba pisałaś, że chcesz dokupić skarpetki do wyprawki. W sobotę byłam w Mothercare i kupiłam skarpetki 5-pack za 9zł, do tego spodenki ogrodniczki za kolejne 9zł :-) Tak więc polecam, jak masz gdzieś w pobliżu
Silva, uważaj na siebie i nie przegnij pierwszego dnia z ruszaniem się... Trzymam kciuki!
Ja znikam póki co, zaczeły się gotowe na wszystko, a to sygnał dla mnie, ze trzeba ziemniaki obierać
Gosiaczek.81
Katamisz, myślę że teraz na pewno są przeceny i to duże, idź i wybieraj, póki jest jeszcze w czym:-)
Ja to jeszcze płci nie znam więc muszę się wstrzymac z zakupami, a usg połówkowe robione bedzie na ostatnia chwilę buuu - tak lekarz zalecil echh
No ale może w poniedziałek bobas pokaże dupkę bo poki co to tylko straszy matkę i chowa się w zakamarki jak tylko wyciągnę detektor
Sądziłam, że czym wiekszy tym tetno bedzie wyraźniejsze a tu dupa ................... nurkuje sobie po katach i za każdym razem tętno w innym miejscu słychac i w dodatku z różnym natężęniem
Same nerwy
reklama
Gosiaczek.81
też je kocham, szczególnie Evę Longorię )Kocham ten serial!!! Oglądam na foxlife - tam leci już najnowsza VII seria