witam :-) Wlasnie sie wymarzlam przed domem, mialam miec o 11 nauke jazdy, a autko sie nie pokazuje. Po kwadransie dzwonie do niego, a dziadek mi mowi ze 11.45 . Ale sie wymarzlam, zaraz wypije kawcie i moge ruszac siac postrach na naszych drogach.
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Współczuję Kochana, nie chciałaś przełożyć tego na "bliżej nieokreślone później"?Zebrra to jest wyjazd na stresujący kurs, na którym muszę umieć ponad 30 utworów w wersji doskonałej i losowo wykonywać je przed całą grupą z omówieniem, prowadzić otwarte lekcje z dziećmi przed innymi kursantami i wykłądowcami z Islandii, Danii, Belgii i Finlandii i do tego znać teorię w małym palcu. Oni nas tam strasznie męczą, wszystko musi być dopracowane do ostatniego szczegółu a ja nie mam obecnie na to siły. Ogólnie super sprawa ale naprawdę mocno stresująca
Kciukiwitam :-) Wlasnie sie wymarzlam przed domem, mialam miec o 11 nauke jazdy, a autko sie nie pokazuje. Po kwadransie dzwonie do niego, a dziadek mi mowi ze 11.45 . Ale sie wymarzlam, zaraz wypije kawcie i moge ruszac siac postrach na naszych drogach.
traschka
Mama Marysi
Zebrra nie za bardzo mogę, bo taki jeden stopień kursu (robię teraz drugi) trwa prawie dwa lata. I na cały kurs składa się kilka takich zjazdów weekendowych plus tydzień w zimie i w lecie. DLa mnie to ostatni zjazd w tym semestrze, w maju i lipcu już się nie wybiorę ale mam nadzieję kontynuować od września. Choć wiem, że będzie mi ciężko nadrobić te stracone spotkania ale na to już nie mam wpływu. W każdym razie tego nie mogę odpuścić bo już na pewno nie pozwoliliby mi kontynuować w tym roku a następny drugi stopień zacznie się nie wcześniej niz za dwa lata.
edit: a widziałyście, że od kilku dni mamy już październikówki?? Aż trudno uwierzyć...
edit: a widziałyście, że od kilku dni mamy już październikówki?? Aż trudno uwierzyć...
Ostatnia edycja:
Witajcie moje miłe
Ale długo mnie nie było! Tyle nowych stron do czytania.... szkoda, że nie ma takiej aplikacji "streść stony od ... do ...."
Ja weekend bardzo intensywy miałam, dużo odwiedziń rodziny, dużo grałam w nową gierkę Heavy Rain (jest exxxxxtrraaaa). I jakoś tak nie chciało mi się włączać kompa:/ Ach no i gofrownicę kupiliśmy więc była wyżerka mniam mniam))
To póki co spadam zrobić sobie kawkę zbożową i zasiadam by czytać zaleglości.
Ale długo mnie nie było! Tyle nowych stron do czytania.... szkoda, że nie ma takiej aplikacji "streść stony od ... do ...."
Ja weekend bardzo intensywy miałam, dużo odwiedziń rodziny, dużo grałam w nową gierkę Heavy Rain (jest exxxxxtrraaaa). I jakoś tak nie chciało mi się włączać kompa:/ Ach no i gofrownicę kupiliśmy więc była wyżerka mniam mniam))
To póki co spadam zrobić sobie kawkę zbożową i zasiadam by czytać zaleglości.
nutria
Mama X 2009
Witajcie poniedziałkowo - obiadowo.
dzieci śpią - więc dobrze. ale ja mam dziś nastrój totalnego niechcieja...
więć nawet kulinarne Wasze opowieści mnie nie kręcą ;(
Traschka - co to za kurs? brzmi troszkę jak suzuki. jeśli tak to na czym?
(pewnie już pisałaś, ale ja nie ogarniam... )
Silva - pozazdrościć nowej gierki ;-)
u nas też weekend moze nie intensywny ale zdecydowanie z dala od komputera o ile się da..
generalnie mam tak, ze jak odpoczywam, to staram się to robić bez komputera, a bb jest na komputerze i mam tu odwieczny konflikt... no ale cóż... na co dzien pracuję przy komputerze więc same rozumiecie. .
piękna zima nam wróciła!
mamusi czerwcowa- gratulacje i wszystkiego naj!
dzieci śpią - więc dobrze. ale ja mam dziś nastrój totalnego niechcieja...
więć nawet kulinarne Wasze opowieści mnie nie kręcą ;(
Traschka - co to za kurs? brzmi troszkę jak suzuki. jeśli tak to na czym?
(pewnie już pisałaś, ale ja nie ogarniam... )
Silva - pozazdrościć nowej gierki ;-)
u nas też weekend moze nie intensywny ale zdecydowanie z dala od komputera o ile się da..
generalnie mam tak, ze jak odpoczywam, to staram się to robić bez komputera, a bb jest na komputerze i mam tu odwieczny konflikt... no ale cóż... na co dzien pracuję przy komputerze więc same rozumiecie. .
piękna zima nam wróciła!
mamusi czerwcowa- gratulacje i wszystkiego naj!
ja też miałam weekend bez komputera... w zasadzie pół weekendu ;-) Ale za to cała niedziela z mężem, więc mowy nie było o włączaniu neta. Tylko film sobie obejrzeliśmy - "Tango & Cash" - wieki tego nie widziałam a K. oglądał pierwszy raz :-)
I zimowy spacer we dwójkę z psem to zupełnie co innego, niż tylko z psem
I zimowy spacer we dwójkę z psem to zupełnie co innego, niż tylko z psem
traschka
Mama Marysi
nutria niezła jesteś, tak robię kurs dla nauczycieli Suzuki na skrzypcach Czyżbyś też była zainteresowana?
Witajcie dziewczyny
ja się dzis lepiej czuję, tylko gardło lekko pobolewa.
Mam dziś usg połówkowe na 16.20 w innym mieście, wiec mam nadzieję, że dzidzia nas nie zawiedzie i nie będzie taka wstydliwa
Ale miałam sny, ze okazało sie ze będę miała bliźniaki - dobrze że to tylko sen
Misialina gdzie jest u nas fajny komis?, ja słyszałam o tym w Raciborzu na ul. Ludwika, że ponoć tam biorą tylko firmowe i nie zniszczone rzeczy i ze sie opłaca, ale jeszcze nie byłam.
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty i badania :-)
ja się dzis lepiej czuję, tylko gardło lekko pobolewa.
Mam dziś usg połówkowe na 16.20 w innym mieście, wiec mam nadzieję, że dzidzia nas nie zawiedzie i nie będzie taka wstydliwa
Ale miałam sny, ze okazało sie ze będę miała bliźniaki - dobrze że to tylko sen
Misialina gdzie jest u nas fajny komis?, ja słyszałam o tym w Raciborzu na ul. Ludwika, że ponoć tam biorą tylko firmowe i nie zniszczone rzeczy i ze sie opłaca, ale jeszcze nie byłam.
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty i badania :-)
reklama
Witam się po weekendzie
Naskrobałyście tyle, że pewnie tego nie nadrobię....
Zebrra - w sobotę robiłam gofry - chwila i na talerzu nic nie było ;-)
Kati - &&&&&&&& za wizytę.
Idę coś zjeść, bo głodna się zrobiłam
Naskrobałyście tyle, że pewnie tego nie nadrobię....
Zebrra - w sobotę robiłam gofry - chwila i na talerzu nic nie było ;-)
Kati - &&&&&&&& za wizytę.
Idę coś zjeść, bo głodna się zrobiłam