reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Hej Kochane! U nas znowy tyle śniegu "nafujało" jak to się u nas mówi że lepiej jak jest śnieg niż szro-bury krajobraz...ja dzisiaj na klachy z koleżankami się umówiłam...i już się cieszę...Mężuś potem po mnie przyjedzie i pójdziemy zobaczyć wózki do Komisu...mamy taki superowy na mieście...po drodze może jakiś kebab mamuśce kupi...więc dzień jakoś zleci...krwawienia jak narazie nie ma, więc jest dobrze...Truskaweczka wczoraj tak brykała że mąż i synuś nareszcie mogli się tym nacieszyć...brzuch falował i dostawał solidne kopniaki...jednym słowem humor mi dzisiaj dopisuje...jeju kobieta to zmienną jest...co nie?...mój mężuś stwierdził ze za mną nie nadąża;-)

reklama
I ja się witam poniedziałkowo :-).
Wstałam dziś z ogromnym bólem głowy z którym walczę do tej chwili, poza tym to jakieś sny pomieszane mi się śnią.
Cieszę się, że kolejny tydzień leci i coraz bliżej do wiosny:-)
Trzymam kciuki za badania!
Miłego Dnia Brzuszki :-)

Dzień dobry
My też już wstałyśmy :-) Moja niunia w nocy mnie budziła bo wyjątkowo się wierciła...
Zazdroszczę Wam planów na dzisiejszy dzień...ja kompletnie nie wiem co mam ze sobą dzisiaj robić.Pewnie wyjdę w końcu z domu gdzieś się poszwendać bo wczoraj cały dzień w domu się kisiłam :zawstydzona/y:
Chyba wybiorę się do tego sklepu o którym tutaj tyle mówicie-MOTHERCARE.
Wczoraj sprawdzałam i mamy takowy we Wrocku.Często są tam promocje??

Witam wszystkie ranne ptaszki. Ja dopiero zwlokłam się z łóżka, zasnęłam o 4 bo jakieś głupoty mi się śniły, aż rozbolał minie brzuch, do tego znów zaczęłam wymiotować. Oj ciężko zaczyna mi się ten tydzień. Na całe szczęście mój mąż dzisiaj poszedł później do pracy, więc rano ubrał Frania i zrobił śniadanie. Koniec narzekania!
mamusiu czerwcowa wszystkiego dobrego, niech każdy następny dzień będzie lepszy od poprzedniego.
Angel tu gdzieś na forum są porady prawnika, może spróbuj napisać do tej pani prawnik, ona powinna wiedzieć gdzie masz się udać. Byłam na nim kiedyś i widzę,że prawniczka sukcesywnie udziela porad i to bardzo zrozumiale.
zebra gofry były boskie, tak się najadłam że spać nie mogłam, wczoraj musiałam znów robić gofry bo mój mąż tak za mną chodził i jęczał że dla świętego spokoju napiekłam podwujną porcje i jak patrzyłam na niego to zaczęłam się zastanawiać, które z nas jest w ciąży. Synek nie mógł odejść od miski z bitą śmietaną no a dzisiaj widać to po nim, bo już jest w czerwonych plamach, więc muszę pamiętać o syropie i smarowaniu maścią.
Więcej nie pamiętam, coś miałam jeszcze napisać....
Idę się ogarnąć, zrobie sobie pyszną kawę inke i mam nadzieje, że ten dzień szybko się skończy:happy::-):no:

witajcie moje drogie:)
Ja na śniadanie mam pyszną galaretkę z owocami. Chciałam ją zjeść wczoraj ale strasznie długo się scinała i nie doczekałam:)
Nie cierpię poniedziałków... mam dziś same stresujące lekcje z najmłodszymi maluchami, które wymagają ode mnie masy zaangażowania i wiedzy. Jestem po tym zmaltretowana... potem skoczymy z M. po farbę, obejrzeć wózki (o ile będzie jeszcze otwarte) i muszę się pakować. Jutro ten nieszczęsny Gdańsk.

reklama
Zebrra to jest wyjazd na stresujący kurs, na którym muszę umieć ponad 30 utworów w wersji doskonałej i losowo wykonywać je przed całą grupą z omówieniem, prowadzić otwarte lekcje z dziećmi przed innymi kursantami i wykłądowcami z Islandii, Danii, Belgii i Finlandii i do tego znać teorię w małym palcu. Oni nas tam strasznie męczą, wszystko musi być dopracowane do ostatniego szczegółu a ja nie mam obecnie na to siły. Ogólnie super sprawa ale naprawdę mocno stresująca:(

Do góry