reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Ale kusicie tymi pysznościami:)
A ja jeszcze nawet nie mam obiadu na dziś:( Jak mąż wróci z pracy zrobimy sobie omleciki.

Dziewczyny chciałam spytać jak się czujecie i czy macie jeszcze na tym etapie jakieś bóle brzucha i pleców? Bo mnie znów dopadły i się zastanawiam czy to normalne. Bolą mnie też biodra- tak jakby kości. A w brzuchu tak jakby ciągnie, więc pewnie znowu te wiązadła się odezwały. I macica czasami się napina lekko. Cała jestem obolała i mam już tego dosyć:angry:

Aestima - ja ostatnio stale mam bóle pleców, brzucha raczej nie, tylko te wiązadła mnie ciągną. Szczególnie po dłuzszym chodzeniu, oczywiście słowo dłuższym oznacza u mnie 1,5 łażenia. Brzuch mi się napina czasami, 2-3 razy dziennie więc to chyba normalne.
Ok 20 wróciłam z hipermarketu, wszystko mnie bolało i ciągnęło. Czułam się jakby mój brzuch ważył z 50 kg. Też tak macie po spacerach????

reklama
...a ja mam jutro ślub i się strasznie denerwuje, kiecke mam nawet 2 jedna biała długa (pożyczona - gorset + spódnica )do usc a potem na skromniutki obiadek idt w gronie najbliższych 2ą (ta moja poszerzona do kolanek) niby to tylko cywilny ale tak sie denerwuje ze co chwile na kibelek biegalam dzisiaj :szok:, jestem taka zmeczona a nie wiem czy tak szybko zasnę...

Wyluzuj, dzien jak codzien. Powiesz "tak", podpiszesz gdzie karza i tyle;-).

My swoj Cywilny mielismy w bardzo kameralnym gronie, bez rodziny tylko swiadkowie. Byla straszna pogoda. Wial wiatr, padal deszcz, kiecke poplamilam anyperspirantem na samej pani szanownej:) przed sameym wyjsciem. Zanim dojechalismy wygladalam jak czupiradlo przez ta pogode. Do tego swiadkowa sie spoznila 30 min, a ja zamiast plakac, tak jak by to zrobila co druga panna mloda, cieszylam sie bo wreszcie usidlilam moje najwieksze szczescie:))))))))))))))))))))))))

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry dziewczynki

mamusiuczerwcowa trzymam kciuki aby nerwy szybko minęły.Zobaczysz jak tylko tam wejdziecie tak też sie stanie!!

Ok 20 wróciłam z hipermarketu, wszystko mnie bolało i ciągnęło. Czułam się jakby mój brzuch ważył z 50 kg. Też tak macie po spacerach????

Doris spokojnie to zupełnie normalne.Ja mam identyczne objawy po dłuższych zakupach...:-)

my mielismy konkordatowy bo nawet mi przez myśl nie przeszło żeby isc i tu i tam ;) ale też bardzo fajnie wspominam wesele ze wszystkimi naszymi głupimi wpadkami :) umarłabym z nudów gdybym miała idealny wycyckany ślub... :)

reklama
Do góry