Katamisz jak coś tylko z ta szkołą ustalę to dam znać. Film oglądałam właśnie z Twojego linka i tak się wczułam w główną bohaterkę, że śniło mi się jakbym była nią Film mi się podobał, chociaż miałam nadzieję, że więcej tam będzie na temat rozwoju maluszka, bo ja lubię sobie takie filmiki pooglądać. Co tydzień ogladam tutaj Kalendarz ciąży: ciąża tydzień po tygodniu, kalendarz ciąży mamazone.pl - www.mamazone.pl kolejny etap rozwoju maluszka, jednak nigdy nie ogladam dalej niż tydzień w którym właśnie jestem, jakoś tak zostało mi z początku ciąży żeby nie zapeszyć...setana to daj mi znać jak będziesz coś wiedziała,też chętnie bym poszła na taką szkołę rodzenia do szpitala.
Obejrzałaś ten film który wstawiłam Życie przed życiem ??A ogólnie jak Ci się podobał??
Wiesz ,że sny to często przeciwieństwo rzeczywistości także spokojnie napewno urodzisz normalnie o czasie
Zebrra zdecydowanie narobiłaś zamieszania z tymi goframi. Już wczoraj rozmawiałam z moim kochaniem, że w przyszłym tygodniu koniecznie jedziemy zakupić gofrownicę
Życzę Wam wszystkim kochane miłego weekendu. My dziś wieczorkiem odstawiamy futra na trening i jedziemy do moich rodziców. Mam nadzieję, że najem się tam pyszności. Nie piszcie za dużo żebym dała radę nadrobić ;-)