reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

setana to daj mi znać jak będziesz coś wiedziała,też chętnie bym poszła na taką szkołę rodzenia do szpitala.
Obejrzałaś ten film który wstawiłam Życie przed życiem ??A ogólnie jak Ci się podobał??
Wiesz ,że sny to często przeciwieństwo rzeczywistości także spokojnie napewno urodzisz normalnie o czasie :)
Katamisz jak coś tylko z ta szkołą ustalę to dam znać. Film oglądałam właśnie z Twojego linka i tak się wczułam w główną bohaterkę, że śniło mi się jakbym była nią:-D Film mi się podobał, chociaż miałam nadzieję, że więcej tam będzie na temat rozwoju maluszka, bo ja lubię sobie takie filmiki pooglądać. Co tydzień ogladam tutaj Kalendarz ciąży: ciąża tydzień po tygodniu, kalendarz ciąży mamazone.pl - www.mamazone.pl kolejny etap rozwoju maluszka, jednak nigdy nie ogladam dalej niż tydzień w którym właśnie jestem, jakoś tak zostało mi z początku ciąży żeby nie zapeszyć...:ninja2:
Zebrra zdecydowanie narobiłaś zamieszania z tymi goframi. Już wczoraj rozmawiałam z moim kochaniem, że w przyszłym tygodniu koniecznie jedziemy zakupić gofrownicę :yes:

Życzę Wam wszystkim kochane miłego weekendu. My dziś wieczorkiem odstawiamy futra na trening i jedziemy do moich rodziców. Mam nadzieję, że najem się tam pyszności. Nie piszcie za dużo żebym dała radę nadrobić ;-)

reklama
pewnie moze niedługo sie polepszy...ja tez chce gofra !!!!!!! juz ide lookac do siebie do sklepu po ile są to moze by jutro mis skoczył po jakas :)

Aga, rynek dobry pomysł :-):-):-) tylko może rzeczywiście przy bardziej sprzyjających warunkach ;-)
Ironia, haha ... nie jest aż tak źle !!! ja opieką w Narutowiczu byłam zachwycona ... a poród w bardzo miłej, domowej atmosferze ... pokoik rodzinny, tylko ja i M ... co chwilkę wpadała położna sprawdzić co i jak, a na ostatnie 15 min przyszła lekarka :tak:
co prawda po porodzie trafiłam do niewyremontowanej części, ale nie było źle ... a nowe skrzydło położniczego ma na prawdę rewelacyjne warunki !!!
a co do IP to też nie mam traumatycznych wspomnień ... a bywałam często, bo rodziłam 11 dni po terminie i pod koniec codziennie jeździłam na KTG :baffled:

to tak na pocieszenie, jakby Cię wzięło z zaskoczenia i trzeba było jechać, gdzie bliżej :-p

Dzięki dziewczyny za posty na temat tego pica przed USG. Jakoś to będzie, najwyżej mu się na kozetce zeszcze;)))

justynka chlopy są bezmyslne. Czasami jakbym
mojego pacnela to by przez tydzień leżał

u mnie na wszelkie bóle najlepszy jest ruch. Dlatego nie wyobrażam sobie jak to będzie od 7,8 miesiąca siedzieć w domu i nic nie robić. Będę się czuła jak stara babcia. Apr babć- moja od zawsze ma problemy z kolanami, kręgosłupem i td. Lekarz jej powiedział, ze kwalifikuje się na sztuczne kolana, bo w jejnprzypadku to dziwi się, ze ona jeszcze chodzi. A ona na to, ze jej nie potrzeba operacji tylko 30 min dziennie na rowerku ;))skubana;). A co do brzucha to mam bóle czasami. Takie klucia- pewnie wszystko się rozciąga.
Tez byb gofra schrupala, ale dietka....

Witajcie. Jestem tu nowa, starałam się poczytać i jak najwięcej zapamiętać o czym tu piszecie, ale TE GOFRY zaćmiły mi umysł, pierwszy raz w tej ciąży poczułam że mam na coś chęć. Biorę się za robotę, tylko czy maliny zastąpią jagody???

uff, czyli bóle to normalna sprawa i nie ja jedna się z nimi zmagam. Wszystko jest normalnie. nie lubię siebie za to panikowanie:no:

A za te gofry Zebrra, to Cię uduszę! NIe mam gofrownicy! Ale sobie kupię, tylko wrzuć kochana przepis na kulinarny:)

a już jest przepis na kulinarnym, ale ze mnie gapa!;)

Ostatnia edycja:
Nadzieja co to za dietka w ciąży? Kochana nie wolno tak, jedz ładnie i pozwól sobie na gofra:) CO to za męka cała ciąża bez zachcianek...nie dałabym rady!! :))

Agata no jasne, że maliny bedą super! Ja zrobiłam wczoraj z truskawkami, wyszły genialne! TYlko znowu mam ochotę a maka się skończyła...

W ogóle to nie wiem czy moja psychika nastawiła się na "dziewczynkowe" jedzenie odkąd wiem kto u mnie mieszka czy faktycznie pojawiły się zachcianki, bo mogę jeśc tylko naleśniki, rogaliki i inne takie. Na mięso nie spojrzę...

reklama
Ja nie mam gofrownicy, ale znów piekłam bułeczki, a zaraz będę piekła biszkopt i murzynka - jutro wpadną znajomi, to będzie czym ich ugościć :-D

Do góry