Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziewczyny chciałam spytać jak się czujecie i czy macie jeszcze na tym etapie jakieś bóle brzucha i pleców? Bo mnie znów dopadły i się zastanawiam czy to normalne. Bolą mnie też biodra- tak jakby kości. A w brzuchu tak jakby ciągnie, więc pewnie znowu te wiązadła się odezwały. I macica czasami się napina lekko. Cała jestem obolała i mam już tego dosyć
Niestety kręgosłup i mnie boli masakrycznie :-(, właśnie w części lędźwiowo-krzyżowej, ból promieniuje do prawej nogi i do tego czasem łapie mnie taki ostry ból w pośladku jakby mi ktoś końską igłę wbijała... nie ma to jak dyskopatia lędźwiowa...Aestima mnie brzuch troszeczkę czasami pobolewa, ale moje plecy.... ufffff nie chciałybyście chyba tego przeżywać
ja mam od dziecka problemy ze skoliozą, ale to co teraz mam to horror - bez ćwiczeń i masaży M nie dałabym chyba rady...
Ja po spacerach i ogólnie dłuższym chodzeniu mam wrażenie jakby mi podmienili brzuch i zamiast maluszka włożyli ołowiana kule strasznie ciągnie w dółOk 20 wróciłam z hipermarketu, wszystko mnie bolało i ciągnęło. Czułam się jakby mój brzuch ważył z 50 kg. Też tak macie po spacerach????
mamusiu czerwcowa życzę Ci wszystkiego dobrego w tym pięknym dniu ;-)
My ślub braliśmy co prawda w sierpniu ale akurat tego dnia od rano lało, mój tata cały dzień spędził na szukaniu po sklepach i znajomych wielgachnej parasolki, a jak już w końcu znalazł to przed samą ceremonia wyszło piękne słoneczko :-) i tobie też życzę aby wszystko poszło po waszej myśli i abyście z tego dnia mieli same pozytywne i piękne wspomnienia ;-)
Tak w ogóle to dzień dobry :-)
Ja dziś od rana kicham i prycham, pół nocy nie spałam tak mi się z nosa lało i teraz jestem ledwo żywa :-(
Mężulek zrobił zakupy i teraz sprząta piwnicę a ja się nie mogę zebrać do zrobienia czegokolwiek a tu cały dom na mnie czeka i wzywa pomocy w tym bałaganie...
Miłego popołudnia Brzucholki ;-)