reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Kochane...właśnie wróćiliśmy od babci męża...wspaniała kobieta i miała upieczony serniczek...ale mi się morda śmiała jak zobaczyłam talerz na stole...zeżarłam 3 kawałki a co mi tam...dzisiaj mamy wolną chatę, synek u babci na nocowaniu...szło by poszaleć ale jest zakaz (niech to szlag)...zrobię grecką salatkę i dzwonimy po "panio"...
Nadzieja...kobieto Ty żadnej diety nie stosuj w ciąży...znam taką jedną co stosowała i do dzisiaj są tego skutki...nie chcę Cię urazić ale krew mnie zalewa jak słyszę coś takiego
Aestima...ja właśnie od godziny zmagam się z dziwnym bólem w dole brzucha...ale don't panik

jol - jak cos zacisne nogi :) a w naturowicu ciagle cos remontują :) ostatnio w ogole nie moglam sie dostac na ip tylko musiałam na około biegać jak głupek :(

zreszta do ujastka nie tak daleko ode mnie zwlaszcza ze na kocmyrzowskiej nie ma korków ;)

ja właśnie upiekłam brownie wysusze włosy i idę na kolację do sąsiadki :)

A ja się nie chwalę ale właśnie wcinamy gofry te o których zebrra tu wspominała :)
Nie muszę Wam mówić chyba jakie wyszły pyszne...Jednak musiałam się zadowolić bitą śmietaną i dżemem...ale moje maleństwo zaczęło fikać po tych gofrach...jak szalone!!

justynka1 tak mój Igor ma skończone 7 lat ale zostawiłam go w przedszkolu drugi rok w "0" a w tym roku we wrześniu pójdzie do 1 klasy do szkoły z równolatkami...

Setana czekam na info o szkole rodzenia :) a ten link do strony mamazone to super nigdy nie widziałam tej stronki.Zaraz popatrzę sobie od 18 tygodnia co tam piszą :)

oj dziewczęta,ja tak siedzę i myślę nad sobą jaki człwoiek jest głupi,jakby ktoś mi opowiedział taką historię o swoim facecie,to wiedziałabym co poradzić,a jak człowiek sam ma taką sytuację,to siedzi na dupie i nic dla siebie nie robi:baffled:.

Zebrra - dzięki za przepis :-)

Póki co, delektuje się chałwą z orzechami :-)

Aestima - niestety taki "ból" będzie towarzyszył do końca ciąży - raz będzie mniejszy, raz większy. Ja wczoraj przekręcając się na łóżku poczułam ból w pachwinie - aż musiałam sobie stęknąć. Przy dłuższym chodzeniu czy schylaniu się boli mnie kręgosłup.

reklama
Kochane...właśnie wróćiliśmy od babci męża...wspaniała kobieta i miała upieczony serniczek...ale mi się morda śmiała jak zobaczyłam talerz na stole...zeżarłam 3 kawałki a co mi tam...dzisiaj mamy wolną chatę, synek u babci na nocowaniu...szło by poszaleć ale jest zakaz (niech to szlag)...zrobię grecką salatkę i dzwonimy po "panio"...
Nadzieja...kobieto Ty żadnej diety nie stosuj w ciąży...znam taką jedną co stosowała i do dzisiaj są tego skutki...nie chcę Cię urazić ale krew mnie zalewa jak słyszę coś takiego
Aestima.ja właśnie od godziny zmagam się z dziwnym bólem w dole brzucha...ale don't panik
Misialina slowo dieta jest bardzo szerokim pojeciem U mnie oznacza zero slodczy. Cukru i weglowodanow i tak zjadam wystarczajaca w jogurtach, owocach i innych nosnikach witamin wiec z gofrow wlasnie dla dobra dzidzi moge zrezygnowac, ale dzieki za troske:-)

Do góry