reklama
Misialina
Fanka BB :)
Kochane...właśnie wróćiliśmy od babci męża...wspaniała kobieta i miała upieczony serniczek...ale mi się morda śmiała jak zobaczyłam talerz na stole...zeżarłam 3 kawałki a co mi tam...dzisiaj mamy wolną chatę, synek u babci na nocowaniu...szło by poszaleć ale jest zakaz (niech to szlag)...zrobię grecką salatkę i dzwonimy po "panio"...
Nadzieja...kobieto Ty żadnej diety nie stosuj w ciąży...znam taką jedną co stosowała i do dzisiaj są tego skutki...nie chcę Cię urazić ale krew mnie zalewa jak słyszę coś takiego
Aestima...ja właśnie od godziny zmagam się z dziwnym bólem w dole brzucha...ale don't panik
Nadzieja...kobieto Ty żadnej diety nie stosuj w ciąży...znam taką jedną co stosowała i do dzisiaj są tego skutki...nie chcę Cię urazić ale krew mnie zalewa jak słyszę coś takiego
Aestima...ja właśnie od godziny zmagam się z dziwnym bólem w dole brzucha...ale don't panik
jol - jak cos zacisne nogi a w naturowicu ciagle cos remontują ostatnio w ogole nie moglam sie dostac na ip tylko musiałam na około biegać jak głupek
zreszta do ujastka nie tak daleko ode mnie zwlaszcza ze na kocmyrzowskiej nie ma korków
ja właśnie upiekłam brownie wysusze włosy i idę na kolację do sąsiadki
zreszta do ujastka nie tak daleko ode mnie zwlaszcza ze na kocmyrzowskiej nie ma korków
ja właśnie upiekłam brownie wysusze włosy i idę na kolację do sąsiadki
katamisz
A ja się nie chwalę ale właśnie wcinamy gofry te o których zebrra tu wspominała
Nie muszę Wam mówić chyba jakie wyszły pyszne...Jednak musiałam się zadowolić bitą śmietaną i dżemem...ale moje maleństwo zaczęło fikać po tych gofrach...jak szalone!!
justynka1 tak mój Igor ma skończone 7 lat ale zostawiłam go w przedszkolu drugi rok w "0" a w tym roku we wrześniu pójdzie do 1 klasy do szkoły z równolatkami...
Nie muszę Wam mówić chyba jakie wyszły pyszne...Jednak musiałam się zadowolić bitą śmietaną i dżemem...ale moje maleństwo zaczęło fikać po tych gofrach...jak szalone!!
justynka1 tak mój Igor ma skończone 7 lat ale zostawiłam go w przedszkolu drugi rok w "0" a w tym roku we wrześniu pójdzie do 1 klasy do szkoły z równolatkami...
nutria
Mama X 2009
ja właśnie nie wiem czy mam iść do szkoły rodzenia.. pomyślę.
a może są gdzies takie dla mam-bliźniaczek? ;-)
na dobranoc miły link do miłej muzyki:
YouTube - Danny Elfman Suite
a może są gdzies takie dla mam-bliźniaczek? ;-)
na dobranoc miły link do miłej muzyki:
YouTube - Danny Elfman Suite
justynka1
Mamusia Antoniusia
oj dziewczęta,ja tak siedzę i myślę nad sobą jaki człwoiek jest głupi,jakby ktoś mi opowiedział taką historię o swoim facecie,to wiedziałabym co poradzić,a jak człowiek sam ma taką sytuację,to siedzi na dupie i nic dla siebie nie robi.
Zebrra - dzięki za przepis :-)
Póki co, delektuje się chałwą z orzechami :-)
Aestima - niestety taki "ból" będzie towarzyszył do końca ciąży - raz będzie mniejszy, raz większy. Ja wczoraj przekręcając się na łóżku poczułam ból w pachwinie - aż musiałam sobie stęknąć. Przy dłuższym chodzeniu czy schylaniu się boli mnie kręgosłup.
Póki co, delektuje się chałwą z orzechami :-)
Aestima - niestety taki "ból" będzie towarzyszył do końca ciąży - raz będzie mniejszy, raz większy. Ja wczoraj przekręcając się na łóżku poczułam ból w pachwinie - aż musiałam sobie stęknąć. Przy dłuższym chodzeniu czy schylaniu się boli mnie kręgosłup.
reklama
Nadzieja:)
Misialina slowo dieta jest bardzo szerokim pojeciem U mnie oznacza zero slodczy. Cukru i weglowodanow i tak zjadam wystarczajaca w jogurtach, owocach i innych nosnikach witamin wiec z gofrow wlasnie dla dobra dzidzi moge zrezygnowac, ale dzieki za troske:-)Kochane...właśnie wróćiliśmy od babci męża...wspaniała kobieta i miała upieczony serniczek...ale mi się morda śmiała jak zobaczyłam talerz na stole...zeżarłam 3 kawałki a co mi tam...dzisiaj mamy wolną chatę, synek u babci na nocowaniu...szło by poszaleć ale jest zakaz (niech to szlag)...zrobię grecką salatkę i dzwonimy po "panio"...
Aestima.ja właśnie od godziny zmagam się z dziwnym bólem w dole brzucha...ale don't panik