reklama
eee ja tam w tym kubku to widzę na wierzchu bitą śmietanę i startą czekoladę A jeśli chodzi o kawkę z pianką, to pijam frappe z tego przepisu, który wczoraj wrzucałam
Nom, masz w zupełności rację, tyle tylko, ze mój Olaf wcale nie jest tym pomysłem zachwycony...
Może zmieni zdanie :-)
A ja przeoczyłam te Twoje słynne gofry. Dawałaś gdzieś przepis? Ja gofry robię z przepisu, który był w gofrownicy, ale dawno nie robiłam i chętnie spróbowałabym z innego ciasta /szczególnie, że dziewczyny tak zachwalają/ :-)
Dzastina222
Czekam..
Ja też bym se zjadła gofry...ale niestety mogę se tylko pomażyć bo nie mam gofrownicy!!!!
Przed chwilą zajadałam się łazankami i o tyle....
A jakby te gofty usmażyć w maszynie do totstów???? Można tak? he he he ... ale kombinuje nie?
Próbowała któraś z was?
A jakby te gofty usmażyć w maszynie do totstów???? Można tak? he he he ... ale kombinuje nie?
Próbowała któraś z was?
Ja też bym se zjadła gofry...ale niestety mogę se tylko pomażyć bo nie mam gofrownicy!!!!
Próbowała któraś z was?
Szczerze mówiąc nie próbowałam, bo mam gofrownicę :-)
justynka1
Mamusia Antoniusia
witajcie.
ja się dziś zebrać nie mogłam do kompa
pisałyście o mężach przy porodzie,ja byłam zadowolona z mojego,że był,ale teraz już nie jestem pewna czy go brać,bo mi zapowiedział,że nie będzie mnie cały czas masował po plecach tak jak poprzednio-na co ja zapytałam,to po co tam idzie?żeby gazetę poczytać nie rozumie co to są bóle z krzyża matoł jeden, poza tym mam z nim ciche dni,dogadał mi wczoraj ostro, i myślę,że najlepszą karą dla niego za jego chamstwo będzie niewpuszczenie go na porodówkę i zabronienie mu pokazywania dziecka dopóki ja się na oddziale nie znajdę,a do porodu wezmę siostrę.naprawdę się zastanawiam
prosiłam o przepis na te mrożone jagody,bo mam ich pełno,ale nie doczytałam czy dostałam?
katamisz mam pytanie_czy twój synek to chodzi do "0" do przedszkola? bo jego wiek sugeruje mi 1-sza klasę chyba...czy jak to jest po staremu?
ja się dziś zebrać nie mogłam do kompa
pisałyście o mężach przy porodzie,ja byłam zadowolona z mojego,że był,ale teraz już nie jestem pewna czy go brać,bo mi zapowiedział,że nie będzie mnie cały czas masował po plecach tak jak poprzednio-na co ja zapytałam,to po co tam idzie?żeby gazetę poczytać nie rozumie co to są bóle z krzyża matoł jeden, poza tym mam z nim ciche dni,dogadał mi wczoraj ostro, i myślę,że najlepszą karą dla niego za jego chamstwo będzie niewpuszczenie go na porodówkę i zabronienie mu pokazywania dziecka dopóki ja się na oddziale nie znajdę,a do porodu wezmę siostrę.naprawdę się zastanawiam
prosiłam o przepis na te mrożone jagody,bo mam ich pełno,ale nie doczytałam czy dostałam?
katamisz mam pytanie_czy twój synek to chodzi do "0" do przedszkola? bo jego wiek sugeruje mi 1-sza klasę chyba...czy jak to jest po staremu?
Aestima
Fanka BB :)
Ale kusicie tymi pysznościami
A ja jeszcze nawet nie mam obiadu na dziś Jak mąż wróci z pracy zrobimy sobie omleciki.
Dziewczyny chciałam spytać jak się czujecie i czy macie jeszcze na tym etapie jakieś bóle brzucha i pleców? Bo mnie znów dopadły i się zastanawiam czy to normalne. Bolą mnie też biodra- tak jakby kości. A w brzuchu tak jakby ciągnie, więc pewnie znowu te wiązadła się odezwały. I macica czasami się napina lekko. Cała jestem obolała i mam już tego dosyć
A ja jeszcze nawet nie mam obiadu na dziś Jak mąż wróci z pracy zrobimy sobie omleciki.
Dziewczyny chciałam spytać jak się czujecie i czy macie jeszcze na tym etapie jakieś bóle brzucha i pleców? Bo mnie znów dopadły i się zastanawiam czy to normalne. Bolą mnie też biodra- tak jakby kości. A w brzuchu tak jakby ciągnie, więc pewnie znowu te wiązadła się odezwały. I macica czasami się napina lekko. Cała jestem obolała i mam już tego dosyć
tusenfryd18
Fanka BB :)
Dziewczyny chyba stanowczo za dużo siedzę na tym forum. Dziś snilo mi się, zedagmit zadzwoniła do mnie i pyta się jaki mam termin:-) Ja do słuchawki-a kto mówi? A dagmit na to no nie swiruj, przecież to ja. Rano smoalam się sama z siebie:-)
To mi się dubeltówka tak kiedyś sniła:-)Nie pisałam wcześniej bo to był sen niedobry dla niej
Trzymam kciukasy za usg
Aestima mnie brzuch troszeczkę czasami pobolewa, ale moje plecy.... ufffff nie chciałybyście chyba tego przeżywać
ja mam od dziecka problemy ze skoliozą, ale to co teraz mam to horror - bez ćwiczeń i masaży M nie dałabym chyba rady...
ja mam od dziecka problemy ze skoliozą, ale to co teraz mam to horror - bez ćwiczeń i masaży M nie dałabym chyba rady...
reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima ja myslę, ze prawdziwe bóle pleców to się dopiero zaczną... Dlatego tak się boję sporo przytyć, mój kręgosłup może nie wytrzymać. A brzuszek czuję czasem ale leciutko, ignoruję to całkowicie. No i mdłości wróciły...:-(