reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Zebrra ty tymi goframi nam smaka wszystkim narobiłaś! Jutro mój mąż jedzie na zakupy i powiedziałam mu, że bez gofrownicy ma nie wracać!:)) Już się nie mogę doczekać ech...

Ja dzisiaj mam w planach na kolację gofry te zebrrowe...:)Niestety deficyt jagód spowodował ,że będę musiała zadowolić się jakimś dżemem jagodowym :)

Hehe Silva widzę ,że ty też...chorujesz na te gofry:)

Ostatnia edycja:
i pojecie nie mam co wymyslic moze jakies ciasto na szybko zrobie ;) bo sasiadka robi kolacyjke i cos tam pichci to gupio tak bez niczego isc :) moze jakis brownies bym strzeliła na szybko :)

Hehe, tak czytam wasze opowiesci gofrowo-kawowe, cale szczescie ze mam maszyne do kawy, a w lodowce rolade biszkoptowa z bita smietana. To uratowalo mojego slubnego przed szukaniem cukierni.

o.. gofry.. ja też cchćę... ale nie mam jak zrobić :(
a chodzą za mną od tygodnia ;-)

no to na pewno ;) ja bym chyba umarła jakbym miała czytac przed tyloma osobami plus władze krakowa brr...az mnie ciarki przeszły :) Ale on jest dzielny i na pewno da sobie rade :)

gorzej bo nie mógł się zmieścic w zadne spodnie garniturowe hii bidoczek ....chyba ma ciąze urojoną :)

może on razemz Tobą tyje.. ponoć tak czasem się dzieje? ;)

dziewczyny z Warszawy - idę jutro na 16 na basen na SGGW... może któraś chętna? to się spotkamy! :)

dobrego dzionka!

Moje miłe,
ja się na dzisiaj żegam, bo mężulek z delegacji wraca po 3 dniach więc muszę się nim zająć:)
Miłego wieczorku!!!
:-)

reklama
ooo ... Aga, Ty też z Krk :-):-):-) ???

Ironia, szkoda, że rodzisz na Ujastku :-pterminy mamy podobne, ale na porodówce się nie spotkamy :-(

Może chociaż uda się na jakieś ploty kiedyś umówić :-):-):-)
a tak w ogóle, to w jakich dzielnicach mieszkacie dziewczyny ???

Do góry