traschka
Mama Marysi
Misialina a o którym szpitalu w Bielsku myslałas? BO ja co dwa dni zmieniam zdanie. O każdym słysze tak skrajne opinie, że chyba nie da się dobrze wybrać... Liczy się szczęście na kogo trafisz przy porodzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co, na położniczym było dla mnie gorzej, ale to dlatego, że na patologii leżałam kilka tygodni, znałam lekarzy, położne, pielęgniarki i jakoś się tam zadomowiłam, a na położniczym wszyscy byli nowi, nie znani itd... Poza tym tak naprawdę wszystko zależy od ludzi na jakich się trafi, bo same dobre warunki nie wystarczą...Zebrra - no ja właśnie słyszałam, że na Karowej jest świety oddział patologii ciąży, ale normalny położniczy to już gorzej... ale już nie wiem kto mi to mówił i czy to sprawdzone info. Ja tam jeżdzę na IP i jestem bardzo zadowolona. Obstawiam jeszcze Madalińskiego bo mam blisko i ma dość dobre opinie. Wszystkie moje koleżanki rodziły na Żelaznej więc mam sprawdzone opinie tylko stamtąd, ale też baaardzo różne. No nic, jest jeszcze trochę czasu do przemyślenia.
Może powinnyśm założyć osobny wątek "Gdzie rodzić - opinie"? Ale nie wychylam się bo w sumie nowa jestem i może starsze forumowiczki doradzą
Dzięki Kochana, ja też bardzo się wzruszam czytając relację z porodówZebrra - aż mi się łza zakręciła jak przeczytałam o Twoim porodzie :-) Dla mnie to bardzo wzrurszający moment i jaki ważny w naszym życiu
W sumie to nie wiadomo, osłuchowo czysta, przynajmniej tak było we wtorek u lekarza, gardło ok. w poniedzialek nad ranem miała temp. 38 i tak do środy w nocy, tyle ze temp. kazdego dnia systematycznie rosła, az do max. 39,5. Nagle jak reką odjął jak juz temp. spadła w czwartek nad ranem do 36,6 to juz nie wzrosła także ok. Tyle, ze jest sie kaszel i katar. Mysle,z e to jednak jakis wirus.aga1407 a na co jest chora Twoja Julka??
ja bede rodzić na ujastku wszystko za darmo a standardy jak na szpital bardzo dobre..to prywatny szpital ale na nzoz wiec nie płace za porod rodzinny ani za znieczulenie porod w wodzie to 500 zł wiec tez pestka pokoje sa bardzo przytulne
Zdjęcia - Galierie zdjęć
w pokojach sa drewniane łozeczka szafy w każdym pokoju łazienka z wanna i prysznicem no i posciel nie taka szpitalna tylko kolorowa
O każdym słysze tak skrajne opinie, że chyba nie da się dobrze wybrać... Liczy się szczęście na kogo trafisz przy porodzie.