Dagamit mój M. kupił sobie PS3 na święta ale niestety jego gry do mnie nie przemawiają (wyścigi samochodowe
. Może polecisz coś fajnego żebym ja też mogła się pobawić??
Z przyjemnością polecę, bo też nie cierpię strzelania i wyścigów - tylko nie wiem, czy macie dodatek MOVE (taki bezprzewodowy kontroler ruchu i kamerkę). Jeśli tak, to gorąco polecam grę
Start the Party - rewelacyjna rozrywka od lat 5 do 105 - bawimy się w to nie tylko sami ale też ze znajomymi, rodzicami. W polskiej wersji komentuje Ibisz. To taka fajna zręcznościowa gra, np, zabijasz muchy, malujesz pędzlem, wrzucasz piłki do siatek itp. Naprawdę można się zmachać i spocić - a ile przy tym zabawy!
Oczywiście z ruchowy gier na Move najpopularniejszą jest
Sports Championship, czyli 5 różnych dyscyplin sportowych, bardzo realistycznie oddanych. Mój mąż wczoraj tak się wczuł w siatkówkę, że przy wysokou walnął głową w sufit
A ze statycznych ja polecam
Singstar - coś w rodzaju karaoke (albo
Singstar Dance - gdzie tańczysz tak, jak pokazuje osoba na ekranie) - szczególnie na imprezach jest ubaw po pachy
A kiedy jesteś sama i czekasz aż mąż wróci z pracy, to gorącoooo polecam chyba najlepszą ostatnio grę - thriller psychologiczny
Heavy Rain; ja gram w to już od kilku dni i wciąga mnie kompletnie. A grafika!!! Jak film. Jak jesteś zainteresowana, to poczytak w google. Tu można grac bez Move, tylko na PS3, choć wersja na Move też jest (ja mam z Move). Rewelacja!
Polecam i pozdrawiam!