reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Właśnie mój M. spełnił moją pierwszą zachciankę. Przywiózłmi najgorsze jedzenie jakie dlamnie istnieje, z Mc'Donalda tortillę i colę. I powiem szczerze, że to najpyszniejsza rzecz jaką ostatnio jadłam i piłam. Fu, ale mam wyrzuty sumienia.

reklama
Ojej, przepraszam Blusia. Moje dzieci nie chodziły do żłobka tylko dopiero do przedszkola. Dopiero ten maluszek może będzie chodził, jak mi się uda go zapisać.
Więc pewnie takie maluszki w żłobku jeszcze lepiej wyglądają na takich ważnych dla nich, a jeszcze ważniejszych dla rodziców i dziadków przedstawieniach:tak:.

Kat, nie ma za co :) Powiem Ci, że na początku na takich występach jak te dzieciaczki zobaczyły całą bandę obcych ludzi to przynajmniej połowa płakała ;)
Eh, za mną też od jakiegoś czasu chodzi Mcdonalds, tak bym zjadał fryteczki i cheeseburgera :) Ale mój mąż stwierdził ,że lepiej będzie jak mi sam zrobi frytki, co bym plastikowego jedzenia nie jadła ;) No i w zeszłym tygodniu całą furę nasmażył :)

Ironia, kolorowych snów :)

Moje małe coś znów się leniwe zrobiło. Dzisiaj prawie wcale go nie czułam. Właśnie zjadłam galaretkę w czekoladzie w nadziei, że się rozrusza, ale nic z tego. Leniwiec pospolity ;)

Edit:
No to uciekam, spokojnej nocki :)

Ostatnia edycja:
U nas Dzień Babci i Dziadka był wczoraj :-)
Ja też się już żegnam. Jutro muszę wstać przed 7ą, bo szachy na 8:00... o matko :-(
Dobranoc.

A mnie właśnie skurcz bierze...,też mam poczucie winy bo dzisiaj nie wytrzymałam i wypiłam całą puszkę coli i jeju ale to było lepsze niż najdroższe wino świata( choć win nie cierpię) miałam taką ochotę i byłam tak senna a akurakat mialam zajęcia ze studentami ,cola mnie zawsze najlepiej pobudzała.Cola to wstrętna trucizna i wiem że nie można jej pić w trakcie ciąży, ale co tam, raz chyba nie szodzi. A potem potem zjadłam lody z polewą czekoladową w mcdonaldzie, to znaczy ja zdąrzyłam zjeść czekoladę bo Zosia wchłonęła resztę, jeszcze jestem wyrodną matką;)Myślę że trzeba to sobie wybaczyć:)

Wasze dzieci przychodzac z przedszkola tez jedza drugi obiad? - pytanie do mamusiek przedszkolakow ;-)
Moja je, zazwyczaj staram sie jej cos wcisnąć, a to daltego, ze w przedszkolu je bardzo mało, czasem praktycznie wcale. Jest raczej niejadkiem i bardzo mało jej odpowiada, panie straja sie jej cos tam wcisnąć, ale moja nie z tych, jak jej cos nie apsuje to nie zje i juz. Wiec obiad w domu musi byc.
Antar nie przejmuj sie, nie sądze zeby jedna puszka coli miała zaszkodzić.
Dziewczyny widze, ze bardzo uwazacie na to co jecie... to dobrze:tak:, ja to jednak chyba najbardziej wyrodna bo jak mam ochote cos zjesc to jem

reklama
Do góry