reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

No to raz jeszcze powodzenia Agatka:)

Dziewczyny - odnośnie Waszej dyskusji o rwaniu w pachwinach... właśnie przeczytałam w mojej książce o ciąży, że to normalne od 5 m-ca i może być powodowane albo przez dolegliwości trawienne, albo przez nadmierne rozciąganie wiązadeł... W tym drugim przypadku wskazane są środki rozkurczowe, witaminy i odpoczynek:) To tyle z nowych odkryć;) Czytam dalej...

reklama
Agatko Marianna bardzo ładne imię... moja pra babcia miała na imię Marianna:)
A ja siedze i zajadam sobie 2 drugi raz obiadek:) oj wyjdą mi te frytki bokiem he he he w postaci tłuszczyku hi hi hi:)

silva a jaki kolorek zamówiłaś??

agatka nam się to imię strasznie podoba i też będzie Aluś (nie Olek)

Ja w ramach zdrowego odżywiania dokończyłam właśnie moje lody grycana, zjedzone po wielkim talerzu obiadki i teraz nie mogę się ruszyć a brzuchol dwa razy mi urósł :-D ale pyszne były więc warto było się poświęcić :-D

Agatka, jak ja kiedyś chciałam pisac do gazety! Kiedy byłam w podstawówce, pisałam do takiej jednej, redagowanej przez dzieciaki :-) Teraz zostało mi pisanie do szuflady ;-) Powodzenia w nowej pracy!!! :-D

Silva, podesłałabym Ci na spróbowanie, ale za daleko mam do Piaseczna :-p

Madzioolka,
Ty żarłoku! ;-)

Cześć dziewczyny.

zolza wszystkiego naj, naj, najlepszego. Dużo zdrówka i siły na ciąg dalszy ciąży. A później jeszcze więcej siły na opiekę nad dzidzią:tak::-).

Ja już dziś nie mam takiego doła i nospę na bolący brzuch musiałam brać tylko rano. Nie powinnam Was denerwować, ale strasznie mi z tym ciężko. Wczoraj odeszła do aniołków córeczka mojej koleżanki. Chorowała 2,5 roku. Ale przynajmniej już ją nie boli. W takich trudnych chwilach człowiek się zastanawia, dlaczego na świecie jest taka niesprawiedliwość.

Będę pisać o wszystkim. Tematy na czasie, bieżące sprawy. Chociaż ja się bardziej w sprawach "politycznych" odnajduje. I jestem miłośnikiem TVN24 :-D he he

Madziolka my też chcemy dla chłopca ALEKSANDER (Aleks) :tak:
jak mój D.,cały dzień by to oglądał i zasypia też przy tym:baffled:

ja tez myślę o Aleksie

Kat, wiesz, ja nauczyłam się dystansować w pewien sposób.. Tzn. nie zastanawiać się, dlaczego. Bo bym w pracy zwariowała. Całkiem nie da się nabrać dystansu do takich spraw... :'( Najważniejsze, że już jest jej lepiej...

Zołza - dzięki za dobre chęci:)))

Madzioolka - ja też grafitową kupiłam:D

Kat.j1 - smutna historia:((((

Justynka - też rozważam Aleksandra.... cholercia, sporo tych Alków będzie:p

Aleksów kochana Aleksów:-D,ale mam nadzieję,że zostanie dzieuszka,dzisiaj D.powiedział,że nie zgadza się na Kalinę_zamorduję go:wściekła/y:

reklama
Do góry