dziewczyny no chyba oszalałyście! Nie wolno tak dużo pisać kiedy mnie nie ma... potem musze tyle nadrabiać, strasznie to niekoleżeńskie!
))
nutria na tej stronce jest kilka nagrań, możesz sobie posłuchać
Bielskie Centrum Kultury - Dom Muzyki
To nie jest nasza oficjalna strona, ale na naszej chyba nie ma nagrań. A was można gdzieś posłuchać? Podziel się
Aestima to takie smutne i niestety nieuchronne... ja też ostatnio myślę o mojej ukochanej babci, która jest schorowana a ją tak rzadko odwiedzam...mam z tego powodu ogromne wyrzuty sumienia, ale tak ciężko znaleźć czas dla każdego w rodzinie... Koniecznie muszę ją odwiedzić w tym tygodniu i mocno uściskac!
Silva to wspaniale, że wszystko w porządku! A więc leż kobieto plackiem, odpoczywaj, oglądaj filmy, czytaj książki i udzielaj się na forum!!
))
Zołza spóźnione uściski urodzinowe!!!
Misialina gratuluję udanej wizyty
Dobrze, że lekarz cię uspokoił odnośnie krwawienia, życzę ci więcej spokoju do konca ciąży, oby nie przydarzały ci się juz żadne stresujące sytuacje! Uwierz, że będzie dobrze
))
marta dla mnie też nauczanie to życiowa pasja! Uwielbiam to i daje mi to niesamowitą satysfakcję! Jakie zajęcia prowadzisz?
mamusia czerwcowa ważne, że się mieścisz! DO soboty nie przytyjesz więcej więc będzie akurat
Ale super, że masz ślub! To takiw spaniały dzień, ja mój wspominam cały czas z wielkim uśmiechem na ustach
Trzymam kciuki, aby wszystko się wam pięknie udało!!!
A ja dziś miałam bardzo miły dzień. Miałam próbkę z kwartetem w Katowicach, potem wspólny obiadek i mała sesja zdjęciowa na stronkę. Potem jechałam prosto do mojego braciszka, który przygotował dla mnie 4 pełne kartony ubrań po swojej Haneczce! Powiedziałam mu, że chyba zaczekam z ich zabraniem aż dostarczą mi komodę
On ma wielki dom ze strychem, u mnie 2 pokoje i pełne szafy...
Mała Haneczka ma już 18 miesięcy, jest po prostu przekochana! Zagrałam jej kilka melodyjek na skrzypcach a ona się tak cieszyła i tańczyła w kółko, rewelacja!
Ja też często spoglądam na inne fora, dokłądnie jak pisałyście, na nowe wrześniówki i najstarsze obecnie stycznówki. Oczywiście miesiące się zmieniają...