Witajcie!
jeden dzie mnie nie było i dwie godziny nadrabiania! Przede wszystkim
Aestima witaj! Mam nadzieję, że kolejny pobyt w szpitalu będzie dopiero przy porodzie!
CO do pieluszek moje koleżanki też wspominały o pieluchcach z biedronki, były bardzo zadowolone! Ja pewnie kupię na początek nieduże opakowania różnych pieluch żeby sobie sprawdzić. Kupię pampersy, biedronkę, rossmana, jakieś huggies i może coś jeszcze. Ale generalnie zostanę przy jednorazowych.
Madzioolka ja prawie nie mogę spać. Zasypiam przed 3, a wcześniej leżę i przewracam się z boku na bok. POtem rano muszę nadrabiać i wstaję po 10. Dobrze, że do pracy chodzę po południu...
Cinamon schudłaś 25 kg? Jesteś niesamowita wiesz? WIelkie gratulacje, jesteś bardzo silną babką
Katamisz ja przechodziłam świnkę, ale za to nie przechodziłam ospy. Pracuje z dziećmi a wczoraj dzwoniła mama, że w przedszkolach w bielsku epidemia ospy... no i nie wiem co teraz mam zrobić, musiałabym zrezygnować z pracy a bez drugiej pensji to my nie mamy szansy nawet rachunków zapłacić. Moja koleżanka, która urodziła miesiąc temu przechodziła ospę w 5 miesiącu i wszystko było ok. Dzieciątko zdrowiutkie, jej też nic nie dolegało... Trzymam się myśli, że musi być dobrze.
Blusia ja nie wymiotowałam od ponad miesiąca a tu nagle wczoraj 2 razy! Rano i wieczorem, ale wieczorem to było straszne, jeszcze nigdy mnie nie złapało aż tak bardzo
Aż miałam skurcze twarzy od tego. A w ogóle nie było mi wcześniej niedobrze...
Zołza ja też zamówiłam ten kocyk co
Aestima. Zapłaciłam chyba we wtorek i w piątek dostałam maila, że towar jest wysyłany. Jak dla mnie to i tak trochę późno na wysyłkę, po to jest "płacę z allegro", żeby sprzedawca widział od razu wpłatę na koncie...
Ja jeszcze mam dzisiaj kolędowanie a tak bym jeden dzień została w domu i nigdzie się nie ruszała... No ale gramy tylko w jednym miejscu a potem jadę z mamą do sklepu pooglądać jakieś ładne dziecięce rzeczy
I deserek na mieście, ale się cieszę!!!