reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Aestima, no, też bym się dopytała o tę przesyłkę... A pytałam o kocyk, bo mam stronkę w zakładkach i tak patrzę i patrzę i staram się nie skusić, ale kusiiii! ;-) Mam chrapkę na żółty i zielony... Ale to po USG, bo nie wiem, czy przyjdzie wypłata, a muszę mieć pieniądze na badanie.
Trzymam kciuki za Twoją paczkę :-)

Doris, Aestima ma rację - nie bardzo wskazane są nam tabletki przeciwbólowe, ale dentysta jest wręcz wskazany - i spokojnie może Cię znieczulić, gdyby było trzeba! :-)

reklama
Ja zapłaciłam 4 stycznia za przesyłkę a listonosza na horyzoncie nie widać. A niby priorytet :wściekła/y: Jak jutro nie przyjdzie będę alarmować, bo już się w spodniach nie dopinam. W pracy w rozpiętych chodzę, jedynie do klienta się zapinam ;)

blusia ogolnie jesli chodzi o priorytet to moze on isc od 2-14 dni ;) ale juz bym obaczyła gdze on się podziewa :)

a ja się pochwalę dostałam 5 za prezentację z socjologii mało kto dostał piątkę hehe :D jestem booooska :) im mniej się uczę tym lepsze mam oceny :) i nie chodzi bynajmniej o ciąże bo pod biurkiem jej nie widać jak siedzę ani nikomu nie mówiłam :)

tesciowa za 2 godzinki OUT za drzwi a my z M na zakupki :) yea yea yea !!!

no i jutro wizyta u naszego dzidka :) nie mogę się doczekać :)

a przy teściowej wysiadam: może ci to dac, może to? może ci pomóc, a może tyłek podetrzeć ghrr.....cholera to ja jestem u siebie a nie odwortnie :) wiec nie musi mi tak nadskakiwać bo bardziej przeszkadza, kiedy mi się pod nogami plącze jak obiad dla niej robie :) :szok:

Witajcie!
jeden dzie mnie nie było i dwie godziny nadrabiania! Przede wszystkim Aestima witaj! Mam nadzieję, że kolejny pobyt w szpitalu będzie dopiero przy porodzie! :)

CO do pieluszek moje koleżanki też wspominały o pieluchcach z biedronki, były bardzo zadowolone! Ja pewnie kupię na początek nieduże opakowania różnych pieluch żeby sobie sprawdzić. Kupię pampersy, biedronkę, rossmana, jakieś huggies i może coś jeszcze. Ale generalnie zostanę przy jednorazowych.

Madzioolka ja prawie nie mogę spać. Zasypiam przed 3, a wcześniej leżę i przewracam się z boku na bok. POtem rano muszę nadrabiać i wstaję po 10. Dobrze, że do pracy chodzę po południu...

Cinamon schudłaś 25 kg? Jesteś niesamowita wiesz? WIelkie gratulacje, jesteś bardzo silną babką:)

Katamisz ja przechodziłam świnkę, ale za to nie przechodziłam ospy. Pracuje z dziećmi a wczoraj dzwoniła mama, że w przedszkolach w bielsku epidemia ospy... no i nie wiem co teraz mam zrobić, musiałabym zrezygnować z pracy a bez drugiej pensji to my nie mamy szansy nawet rachunków zapłacić. Moja koleżanka, która urodziła miesiąc temu przechodziła ospę w 5 miesiącu i wszystko było ok. Dzieciątko zdrowiutkie, jej też nic nie dolegało... Trzymam się myśli, że musi być dobrze.

Blusia ja nie wymiotowałam od ponad miesiąca a tu nagle wczoraj 2 razy! Rano i wieczorem, ale wieczorem to było straszne, jeszcze nigdy mnie nie złapało aż tak bardzo:( Aż miałam skurcze twarzy od tego. A w ogóle nie było mi wcześniej niedobrze...

Zołza ja też zamówiłam ten kocyk co Aestima. Zapłaciłam chyba we wtorek i w piątek dostałam maila, że towar jest wysyłany. Jak dla mnie to i tak trochę późno na wysyłkę, po to jest "płacę z allegro", żeby sprzedawca widział od razu wpłatę na koncie...

Ja jeszcze mam dzisiaj kolędowanie a tak bym jeden dzień została w domu i nigdzie się nie ruszała... No ale gramy tylko w jednym miejscu a potem jadę z mamą do sklepu pooglądać jakieś ładne dziecięce rzeczy:) I deserek na mieście, ale się cieszę!!!

o tak deserki na mieście rządzą....ostatnio poszliśmy wstyd sie przyznać do kfc a potem do kawiarni :) tiramisu jest przereklamowane myślałam, że to trosze lepiej smakuje :) a dziś wyciągam M do tesco zobaczymy co tam ciekawego jest :) moze jakis płaszczyk sie trafi w wiekszym rozmiarze albo coś dla dzidka :)

Kochane! Dzięki za słowa pocieszenia...ale mi jakoś nie wesoło...krew jest jeszcze ale tylko jak się podcieram na papierze toaletowym,na wkładce nic nie ma...nie jest tego dużo odrobinke ale jest, poczekam do wieczora, może faktycznie jakieś naczynko przerwało ale już schizuje...mąż mnie uspakaja ale zobaczymy

Misialinko, ja wiem, że łatwo mówić, kiedy to nas nie dotyczy, ale dziewczyny mają rację, że przeciez mamy rozszerzone naczynia krwionośne, przekrwione śluzówki - to na pewno stąd Twoje krwawienie. Jest delikatne, jak piszesz, więc na pewno to to. Nie przejmuj się tak bardzo... Tulę!

Ironia, jesteś GENIALNA :-)

Trachka, daj znać, jak dojdzie kocyk, jak Ci się podoba, dobrze?

Jestem już
Wróciłoam od dentysty, dostałam znieczulenie, które za bardzo nie działało i lekarka zatruła mi ząb, i mnie teraz boli!!!!!! Wziełam paracetamol, bo nie dałabym rady, lekarka mówiła że mogę wziąć.
Martwię się o dzidzię! znieczulenie, paracetamol :-(.

Misialina - obserwuj dalej, wcale się nie dziwię że sie martwisz!! W razie co podjedz na IP

Idę się położyć, muszę przespać ten ból

reklama
Do góry