reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej Ciężarówki :-)
ale mi się miło dzień zaczął... i jakiś super humor mam!

Misialinka krwawienia to teraz normalna rzecz. Tak przynajmniej powiedział mi mój gin ostatnio. No chyba że są obfite... Ale pisałaś, że tylko troche i teraz nie ma... Więc spoko :tak:
Miłej Niedzieli :rofl2:

reklama
Dzień Dobry Ciężaróweczki:-D:-D:-D

Ja dziś wyspana w dobrym humorze..
Wczoraj dzidzia mnie kopała cały dzień..:-) tylko powiedzcie mi dziewczyny czy wasze dzieciaczki też tak robią? Nie kopie mnie w brzuch tylko włazi jakby do pęcherza i tam się kręci tak ża aż czuję prądy w "pipce":-D:-D:-D:-D aż miałam se ochote wsadzić reke i go poprawić bo nie mogłam wytrzymać:-D

Dzień dobry wszystkim...

dzastina222 mnie też się tak raz zdarzyło,że czułam małą na pęcherzu i miałam wrażenie jakby w pipce coś łaskotało hehe;-) Strasznie zabawne uczucie.Ja miałam ostatnio uczucie jakby mi coś przy kręgosłupie grzebała bo tak jakoś na wznak mi się leżało i czułam dziwne smyrania z tyłu na plecach ;-)

Misialina Ty się nic nie martw.Wszystko mamy przekrwione w tym okresie więc jest to naturalne...gdyby to krwawienie było jakieś obfite to wtedy inna sprawa.A tak jak się tylko pojawiło coś to niema co panikować.Ja w pierwszej ciąży też miałam tak czasem to mi lekarz powiedział ,że zatarło się tam coś ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

Misialinko, nie martw się, pewnie podczas seksu w pochwie pękło jakieś naczynko czy coś -teraz wszytko mamy takie wrażliwe. Jak się jeszcze pojawi, to na ip, ale myślę, że będzie ok.

Co do ruchów- ja chyba przesypia porę aktywności Mieszka, bo w szpitalu jak o 6 budzili, to czułam go intensywnie przez 2 godzinki a potem w ciągu dnia sporadycznie. Teraz wstaję ok 9 i nie ma już porannego harcowania, tylko sporadyczne ruchy w ciągu dnia, czyli chyba on bryka skoro świt:)

U mnie w końcu lepiej, brzuszek jakby bardziej miękki i mniej obolały!:)

Hej dziewuszki:)

Dzisiaj moi rodzice na cały dzień przyjeżdzają więc odezwę się wieczorekiem dopiero. Będzie wspólne gotowanie:) Ja za bardzo wstawać nie mogę więc rodzice coś upichcą, mniam mniam!

Z moim kocurkiem już lepiej:) Spał z nami całą noc, a dziś już wskoczył na blat w kuchni więc wraca do siebie. Mam nadzieję, że po tej kastracji będzie się dobrze czuł psychicznie. Wczoraj jak byłam u weta to powiedział, że każde zwierzę, które nie będzie się rozmnażać pownno się wykastrować/wysterylizować - to lepsze dla zdrowia i kotków i piesków - to odnośnie Waszym wątpliwości co do psów:)

Co do łaskotania w pipce od kopniaków - to też tak miewam:zawstydzona/y:

Misialinka - nie mart się - drobne krwawienie po stosunku się zdarza. We wtorek koniecznie spytaj o to swojego gina - na pewno Cię uspokoi:)

Buziaki dla Was i miłegooo dnia:happy:

Aestima tak dobrze jest słyszeć ,że u Ciebie i Mieszka już lepiej.Trzymamy kciuki za brzuszek do końca ciąży :tak:
silva miłej niedzieli w takim razie i samych pyszności...:-)

Witam mamuski! Moja mloda dalej goraczkuje i kolejna nieprzespana noc za mna. Dzidzius przez cala noc do tej pory baraszkuje, niestety brzuch ciagle mi twardnieje. W czwartek mam wreszcie usg polowkowe i musze wypytac o te skurcze.
Co do tego krwawienia "po", to dziewczyny maja racje, teraz jestesmy bardzo ukrwione i nie trudno o zadrapania. Moja ginekolog powiedziala, zeby malzonek pamietal aby paznokcie krotko przycinac - niezly mialam ubaw.

Cześć Dziewczyny
Boli mnie ząb od rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Godzinę temu już nie dawałam rady, tak mocno bolał!!!!
Zapisałam się do dentysty dziś na 13, strasznie się boję! Boję się że mi cisnienie z tego strachu podskoczy!

reklama
Doris- nie martw się, najważniejsze, ze jesteś umówiona z dentystą- w ciąży też można leczyć ząbki zwłaszcza, ze jesteśmy już w drugim trym. Będzie dobrze Kochana!

Zołza
- zamówiłam kocyk beżowy i okrycie kąpielowe- ośmiorniczkę, ale coś nie przychodzi paczka:( Zapłaciłam 9 stycznia, to chyba jeszcze spokojnie trzeba czekać? z tym że nie napisali nic, że już wysyłają a ja po tej historii z tchibo jestem przewrażliwiona, więc jak jutro nie będzie paczki, to wyślę im maila i spytam czy w ogóle wysłali.

Do góry