reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Wlasnie bylam u mojej corki w pokoju, ma 38,7°C. Wczorejszej nocy zaczela goraczkowac (prawie oka nie zmrozylam), dzisiaj w ciagu dnia bardzo byla oslabiona, ale temperatura nie wzrastala bardzo, a teraz znowu. W sumie poza goraczka nie ma zadnych innych obiawow. Cholernie sie boje, ze mogla przyniesc z przedszkola jakas chorobe zakazna i ta sie dopiero rozwija. Teraz czekam na meza kiedy wroci z pracy, aby sie polozyc, a on bedzie w razie czego chodzic do mlodej.

reklama
Anapi uważaj na siebie w takim razie.Oby to nie było nic poważnego...mój syn miał czasem jak był malutki 3 dniową gorączkę po czym dalej nic się nie rozwijało...ale każde dziecko przechodzi infekcje inaczej.

No mam taka nadzieje ze to tylko trzydniowka, ogladalam ja i jak narazie zadnej wysypki nie ma (ospe juz przechodzila), ale ostatnio byla u nas w miescie masowa swinka (trgo nie mialam).

o kurcze wiesz ,że ja też nie miałam tylko świnki...wszystkie inne już przechodziłam będąc dzieckiem a świnki nie.A niecwiesz czy świnka jest tak samo niebezpieczna dla ciężarnej jak ospa wietrzna czy różyczka??Bo sama jestem ciekawa...
Na razie nie ma co panikować i nastawiać się od razu na najgorsze...liczmy ,że to tylko 3-dniówka.

cześć Brzuszki!
Melduję się, że żyję ale dziś prawie cały dzień mnie w domku nie było. Teraz właśnie wróciłam od znajomych i padam ze zmęczenia!
Dołaczyła do nas nowa Koleżanka z bliźniakami :-). napisała w temacie "poznajmy się".
Idę się położyć!
Dobrej nocy Brzuchatki :-)

a ja właśnie cudownie skończyłam dzień, moja siostra zrobiła mi świetny i niespodziewany wieczór panieński było po prostu wspaniale :tak: jutro Wam opowiem szczegóły no i wstawię zdjęcia, padam wiec wskakuje do łóżeczka dobranoc laseczki

Dzień Dobry Ciężaróweczki:-D:-D:-D

Ja dziś wyspana w dobrym humorze..
Wczoraj dzidzia mnie kopała cały dzień..:-) tylko powiedzcie mi dziewczyny czy wasze dzieciaczki też tak robią? Nie kopie mnie w brzuch tylko włazi jakby do pęcherza i tam się kręci tak ża aż czuję prądy w "pipce":-D:-D:-D:-D aż miałam se ochote wsadzić reke i go poprawić bo nie mogłam wytrzymać:-D

reklama
Witajcie Brzuchatki:-)
Ja teraz siedzę przy kubku cieplutkiej kawusi z baaaardzo dużą ilością mlek, taką jak lubię najbardziej. Dziś dzień się chyba dużo lepiej zapowiada niż wczoraj, niedawno jeszcze widziałam malutkie promienie słońca.
Dzastina nieźle, ja mojej małej aż tak nie odczuwam ;-) Kopać kopie, ale nie aż tak bardzo. Te kopniaczki są nawet bardzo przyjemne.

Ostatnia edycja:
Do góry