reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

moze sie ktoras orientuje...
czy aby dostac dotacje na wlasny biznes trzeba byc bezrobotnym?
czy i ile gotowki jest potrzebne na otoworzenie a'la przedszkola?
Jakie sa wymogi?
wiem, pelno jest tego na necie, ale moze ktoras miala blizszy kontakt z tego typu sprawami i ma wieksze pojecie ;-) Bylabym wdzieczna, planuje otworzyc taka placowke... zeby zostac i sie nie przeprowadzac :sorry:

reklama
heloł...nie pojechałam na IP...leżałam z godzinkę i cierpliwie czekałam...potarmosiłam trochę brzuchol i CHWAŁA BOGU Truskaweczka się odezwała...nawet mąż poczul...kamień z serca...Jezu czemu jak tak histeryzuje...dobrze że mąż zachowuje zimną krew

moze sie ktoras orientuje...
czy aby dostac dotacje na wlasny biznes trzeba byc bezrobotnym?
czy i ile gotowki jest potrzebne na otoworzenie a'la przedszkola?
Jakie sa wymogi?
wiem, pelno jest tego na necie, ale moze ktoras miala blizszy kontakt z tego typu sprawami i ma wieksze pojecie ;-) Bylabym wdzieczna, planuje otworzyc taka placowke... zeby zostac i sie nie przeprowadzac :sorry:
Wysyłam Ci priv

heloł...nie pojechałam na IP...leżałam z godzinkę i cierpliwie czekałam...potarmosiłam trochę brzuchol i CHWAŁA BOGU Truskaweczka się odezwała...nawet mąż poczul...kamień z serca...Jezu czemu jak tak histeryzuje...dobrze że mąż zachowuje zimną krew
Najważniejsze, że wszystko jest w porządku :)

próbuję nadrobić, bo ja ostatnio trochę z doskoku jestem, mea culpa ;)

Larvunia, kiedyś też myślałam o takim miniprzedszkolu to sobie poczytałam i mi się odechciało, ale ja nie lubię papierkowej roboty, może dlatego ;)

Misialina, najważniejsze, że jest ok, lepiej spanikować 10 razy za dużo niż raz za mało :)

Dagamit, napisz jak wrażenia po tym połówkowym 4D :)

U nas też chodza kominiarze, chociaż w tym roku ich nie było (Iza może przenieśli się do Ciebie :)) Ja nie przepadam za takimi wizytami, strasznie nie lubię, jak ktoś mnie zmusza do zakupów, których nie potrzebuję, a nie umiem odmawiać ;)

Ja się już żegnam, bo to pora mojego prysznica i do łóżeczka ;)

Hej dziewczynki
Ja też wpadłam dzisiaj na chwilkę.Muszę nadrobić z czytaniem Was...przez ostatnie dwa dni nie miałam siły i czasu.Dzisiaj moje dziecię kończy 7 lat!Torcik robiłam własnoręcznie:)Ogólnie wszystko ok u mnie.Trzymajcie kciuki jutro-Randka u lekarza+usg :-)
Wieczorem jutro zdam relację jak było.

reklama
Do góry