reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczyny!
Misialina Ty tu nie stresuj się ruchami, bo zobacz który ja mam tydzień, a dzidzi nie czuję praktycznie w ogóle (czasem raz na pare dni takie bul bul)...nie mam pojęcia jak sie czuje ruchy, a Ty piszesz że dzidzia nagle przestała się ruszać - czy ja mam oszaleć ze stresu?? :-)
Czy ktoś wie co się stało Aestimie że jest w szpitalu? Mam nadzieję, że nic poważnego i szybko się odezwie. Trzymam kciuki!

Ja jutro wieczorem idę na połówkowe genetyczne 4D - już się nie moge doczekać!!

reklama
Aestimie się napinała macica i wczoraj miała podjechać już z torbą na badanie, no i ją zostawili. Żelaza ma za mało i ją przetrzymali w szpitalu.

Wracając do ruchów to moja ginka powiedziała, ze o ruchach jako takich zaczynamy mówić po 26 tc i wtedy to można zaczac się martwić jak dziecko za dużo się nie rusza a wcześniej to nie ma najmniejszego powodu się stresowac.
misialina się nakręciła, wiec wcale się jej nie dziwie, ze zadecydowała jechać na ip. Ja póki co próbuje zachować spokoj i wziasc sobie ostro do serca słowa ginki.

Oj biednaaestima to chyba już jej drugi pobyt w szpitalu:-(

larvunia ble:eek:Dlatego nie kupowałam młodemu słoiczków i nie zamierzam tego robic teraz.Gotowałam mu sama,wiem dość pracy było alewiedziałam co podaje dziecku.Kiedyś nawet nie mieliśmy gazu przez jeden dzień i kupiłam słoiczek jakiś kurczak czy cos.Normalnie świnstwo,bez smaku .

Silva macica pracuje cały czas,czasmi sie napina mocniej i wtedy twardniej brzuch.Nie jest to niebezpieczne.Lecz kiedy jest to częstsze i napinania powoduja ze brzuch staje sie twardy jak kamień to trzeba do lekarza.

tusenfryd masz raxcje swinstwo... ale gotujac zupke tez nie masz pewnosci ze wsio oki jest, miesko moze byc "pedzone" i kurak zamias zyc np 3 lata to zyl 3 miesiace bo go sztucznie karmili itp... warzywa tez moze pryskane itp... Nie ma juz chyba nic zdrowego jak sama nie wychodujesz... Wszedzie jest COS, ale tym gerberem jestem zszokowana....
ja mlodemu podawalam sloiczki roznych firm...nie zawsze mialam czas cos ugotowac. ALe nie bl wychowany tylko na sloiczkach oj nie nie.. na szczescie on wszystko jada mi od zawsze :sorry:

edit:
mi macica tez czasami twardnieje, po wysilku szczegolnie.... ale nie jest to zbyt czeste i po nocy przechodzi...

reklama
Do góry