reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
i ja się witam.
zebrra powodzenia
jol najlepszego dla małej
misialina nie martw się na zapas
agatom witam

ja wróciłam z miasta,kupiłam małemu podkoszulke na ramiaczka,ciężko dostać coś takiego u nas i na ciuchach jedwabna tuniczkę fioletową,później zrobię zdjęcia z nowymi butami:-)

Tusen, co do fety, są podzielone zdania, czy w ogóle można - pisałyśmy o tym na początku. I chyba Aestima wyczytała, że można, ale tą z pasteryzowanego mleka. Tak kojarzę...
I weź mi nic nie pisz o papierosach... Też mi się chce. Ale się dzielnie trzymam! ;-)

Zebrra, fajnie, że masz taką konkretną lekarkę. A pościel jest cudna!

Misialina, nie denerwuj się, przecież na pewno zdajesz sobie sprawę z tego, że dzieciaczki mogą nam robić takie przerwy... A jeśli tak bardzo się niepokoisz, to może skocz do jakiegoś ginekologa, niech Ci przyłoży detektor... Chyba Doris opowiadała, że jej to lekarz zaproponował?

Cinamon, narobiłaś mi apetytu - też chcę piure i kurczaka! Cholera, kupiłam pieczarki, może zrobię jednak coś i zjemy z K. wieczorem? :-p

Misialina - dla własnego spokoju też bym pojechała. Ale nie nakręcaj się proszę!

Podniosłam się właśnie do okna a tam ulicy nie widać. Czy u Was też się zrobiła taka mgła? Idę wstawić makaron do zupki i włosy umyć. Od wizyty u fryzjera ich nie myłam. To będzie sztuka teraz je jakoś ułożyć :-/

Nikt mi nie odpowiedział co z aestima jeśli można wiedzieć?
Oj ja tez mam ochotę na takie puree. Chyba wskocze po pracy i wezmę je na wynos razem z kurczakiem i jeszcze sosikiem pieczarkowym.
tusen ja się pytałam dietetyczki jak byłam w szpitalu we wtorek i powiedziała mi własnie, za pasteryzowane można jeść. Wiec smialo

reklama
Do góry