reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Witajcie:-)
Aestima myślałam o Tobie,dobrze że jesteś pod opieką lekarzy.Rzycze szybkiego powrotu do domciu.

Iza strasznie fajna ta pościel niestety o 5 cm za wąska.Bardzo podobną w kolorze ciemnoniebieskim z kotkiem miał Aleksander jak był malutki.

Ja dzisiaj troszkę sprzątam żeby mieć wiecej wolnego w weekndi szukam inspiracji na urządzenie pokoiku dla dzidziusia.I chyba znalazłam.
Wcześniej szukałam w różnych sklepach i wszystko tak na mój gust strasznie wypasione a ja uwielbiam prostotę,i dopiero diś wpada mi do glowy Ikea.I takie coś mi wpadło w oko.Stoliczek do przewijania ,komoda na której stoi szafa .Ponieważ pokoik jest malutki muszę też oszczednie z meblami a musi jeszcze sie tam zmieścic łozeczko moje i małego dzidziusia.

http://www.ikea.com/no/no/catalog/c...ildrens_ikea/tools/childrens_ikea_rooms_ideas

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie brzuszki!
Ja już zakupy zrobiłam, ubezpieczenia nie załatwiłam bo babeczki nie było.Dodzwonić też się nie mogłam do niej więc pewnie coś pilnego miała akurat.Pojadę jutro.
Kartofelki obrane na piure do tego czeka pierś z kurczaka i warzywka z pary.A wy co dziś macie dobrego?

Co do pokoiku dziecięcego to dopiero co wyprowadziłam swoje dziecie z salonu do jego własnego pokoju, w salonie miał wydzielony pokoik , ściany pomalowane na niebiesko i zielono kiedyś zdjęcie wstawie jak znajdę. Teraz znów na nowo wszystko będę malowała ale strasznie to lubię więc będzie super.

Tusen - mebelki mi się baaardzo podobają :-)

A ja się własnie dodzwoniłam (po wielu minutach słuchania gadania pani o tym, że linie zajęte) do LuxMedu i przepisałam sobie wizytę usg na 10.02 :-) Dr wczoraj mówiła, że kolejne usg zrobimy ok 30tc, więc... w między czasie skoczę prywatnie, do tego to 4D i jakoś zleci :-) Po równym miesiącu znowu zobaczę jak rozwija się Maleństwo :)

U mnie dzisiaj pomidoróweczka. Mąż wieczorkiem ugotował. Wczoraj mieliśmy cichy wieczór, więc stał w kuchni ;-) Ja za to malowałam Igorowi butelki do szkoły, a o 22ej wylądowaliśmy z książkami w łóżku...
No dobrze, jedna sprawa załatwiona :-) Dzwonię teraz do laryngologa, zapisać Igora w końcu na wizytę. Ciekawe ile trzeba czekać..

Misialina, ja tak miałam predwczoraj. Dzidziuś chyba spał cały dzień, ale wczoraj dał porządnie o sobie znać:)

Aestima - jestem z Tobą całym seruszkiem:****

A mnie głód wygania z domu :-p Mam gastrofazę, ale muszę uzupełnić zapasy w lodówce, toteż mykam na zakupy. Nie chce mi się robić obiadu dla samej siebie, więc pewnie usmażę omleta cy cuś...

Jak trzynasty, to trzynasty.... Dodzwonić się gdziekolwiek graniczy z cudem. Dzwonię do Instytutu Matki i Dziecka - oba telefony zajęte, dzwonię ponownie - zajęte; dzwonię do DOK w plusie - czas oczekiwania do 5 min. Więc wrzuciłam opcję aby konsultant do mnie oddzwonił i słyszę w telefonie: "nasz konsultant oddzwoni do Państwa jak najszybciej, nie później jednak niż do 3 godzin...." Hahaha, uśmiałam się.

A mnie głód wygania z domu :-p Mam gastrofazę, ale muszę uzupełnić zapasy w lodówce, toteż mykam na zakupy. Nie chce mi się robić obiadu dla samej siebie, więc pewnie usmażę omleta cy cuś...

Ja wszamałam własnie wlasnoręczne zrobiona sałatke grecką,normalnie pychotka.
Zastanawiam sie czy fetę można w ciąży baz ograniczeń????

A wogóle to pierwszy raz chce mi sie zapalić:zawstydzona/y:......aile to już mineło od ostatniego papierosa.......hoho .

reklama
Hej Kochane, jestem już :)

Wizyta w porządku, tylko mam masę badań do zrobienia ze względu na ten poniedziałkowy skok ciśnienia. Powiedziała, że nastepnym razem mam jechać prosto do niej do szpitala, tym bardziej, ze znany jest im mój przypadek. Mam zwiększoną dawkę leków na ciśnienie do 5 tabletek dziennie. Dostałam ponownie skierowanie na glukozę. I tyle chyba na dzisiaj :)

Iza, zamorduję Cię, przeciez ja od razu zakochałam się w tej pościeli :)

JoL sto lat dla córci! :)

bnk242x03_328.jpg

Do góry