reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Wróciłąm od koleżanki...Tosieńka jest prześliczna, ma 3 tyg a jest tak cudowna, że już tęsknie za moja Truskaweczką...a co do Truskaweczki...jak dotąd nie dała o sobie znać...zwariuję chyba...ale może faktycznie dziecko tak się odwróciło że ja tego nie czuję

Zebrra...dobrze że z dzidzią ok...porób badania i pilnuj ciśnienia
Aestima...wracaj szybko do nas!!!

Misialina, a próbowałaś zjeść coś słodkiego i poleżeć na lewym boku? U mnie dzidzia po 15 minutach od tego zabiegu daje o sobie znać:)

zebrra masz się z tym cisnieniem kobito. Dobrze, ze są na to leki. Super, ze z dzieckiem ok.
Dziewczyny a cóż aestima nie mogę znalezc info. Może jest na privie?
misiaJa mojego dziecka tez nie czuje, ale najważniejsze, ze się rusza czego byłam swiadkiem we wtorek podczas usg
tusen ja tez uwielbiam ikee. Szczególnie będąc tutaj. Te meble amerykańskie nie dość, ze drogie jak cholera to jeszcze takie masywne jakby je ktoś siekierą wyciosal z drzewa! Fuj! A poza tym tych ikeowskich nie masz skrupułów wyrzucić po 7, 10 latach jak ci się znudza, bo są stosunkowo tanie. Ja myślałam nad lozeczkiem. Nie jest może jakoś wyjątkowo solidne, ale moje koleżanka wychował na takim 3 dzieci i jeszcze podała je dalej.

Justynko jesteś gdzieś tam? Tak sobie myślałam dziś o tobie i zastanawiam się czy nic ci się nie stało.Wczoraj byłaś tak zdenerwowana tym potrąceniem. mam nadzieje że wszystko jest dobrze.odezwij się koniecznie

Silva...próbowałam i nic...cholera jasna zadręczam się mimo wszystko głupimi myślami

Właśnie nastawiłam na obiad...u mnie dzisiaj DUSZONKA traschki...tylko ze próbuje robić w garnku...kiedyś jadłam u znajomych i z garnka była pyszniejsza niż z piekarnika...mam nadzieje że się uda

To smacznego i nie dręcz się myślami. Bobo na pewno inaczej się ułożyło i dlatego nic nie czujesz... Ja to myślę o zakupie tego urządzenia do słuchania serduszka dzidziusia przez brzuch, tylko zapomniałam jak to się nazywa...

Zebrra - daj mi jeszcze pożyć, chcę urodzić i nacieszyć się Maleństwem :) Ciesze się, że Twoja dr tak podeszła do sprawy. Mam nadzieję, że leki pomogą i będziesz mogła zmniejszyć niedługo dawkę.

Misialina - gdybym Cię miała "pod ręką", to bym Ci użyczyła detektora, żebyś się uspokoiła. Kiedy masz kolejną wizytę?

reklama
Do góry