reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

ja-zolza
Ja absolutnie nie żałuję, że wyjechałam bo nie muszę za bardzo się martwić czy starczy mi do pierwszego. Najgorsze jest tylko to, że strasznie tęsknie za rodziną. Widujemy najczęściej jak się da, ale to nie to samo co wpaść do mamy na niedzielny obiad:-(
Iza ja jestem łasuch na słodycze, ale ciasta drożdżowe to wciągam nosem:-D narobiłaś mi chęci i chyba ja dziś też coś upiekę;-)

Ostatnia edycja:
reklama
za godzinę dzwonie do gina i mam nadzieje że zrobi mi to usg.
ja chyba przy plackach ziemniaczanych zostanę bo tylko ziemniaki mam w domu.reszta zamrożona a ja nic nie wyjełam:zawstydzona/y:

Madzioolka czytałam o tej lekarce, ona była pijana! Przeprowadzała cc i rozcięła dziecku policzek. A teraz sprawa w sądzie jakoś dziwnie ucichła... ten kraj mnie załamuje:(

aaa....ja też chcę placki! Ja nie trę tylko wrzucam do maszynki do mięsa, mam takie nakłądki do warzyw i super się trą. Gdybym miałą trzeć nigdy bym placka nie zrobiła:)

nie ma sprawy Justynko ,Ja wszystkie surówki robie w robocie, soki robie ciasto wyrabiam i to chyba najlepsze co mnie spotkało to ten robot hehe.szkoda tylko że okien nie myje i nie sprząta jeszcze ale ogólnie to jest moim przyjacielem:-D

reklama
U mnie dzisiaj kluski śląskie i pulpety w sosie pieczarkowym.

Ziemniaki na placki też trę w robocie :) A ostatnio nasmazyłam za dużo placków i zamroziłam... Nigdy tak nie robiłam i nie wiem co z nich będzie po rozmrożeniu ;) Mam nadzieję, że będą nadawały się do jedzenia :)

Dziękuję Dziewczyny za wsparcie! Jutro mam wizytę, a usg 31/01, więc wszystko będzie pod kontrolą :)

Z tym przeciętym policzkiem to masakra, podobnie było z taką babeczką, która prowadzi u nas warzywniak, pisałam Wam kiedyś o niej, bo przechodziła toxo w ciąży. Miała cesarkę i w czasie operacji przecięli jej synkowi główkę... NIe wyobrażam sobie tego...

Do góry