reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Witam się i ja, ale zaraz zmykam obiad gotować;-)
Zebrra - wczoraj myślałam o Tobie, trzymaj się, niech te ciśnienie da Ci już spokój
Aestima - powodzenia na prezentacji i obyś wróciła do domku, a nie do szpitala &&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie też trochę kaski wyfrunie z portfela bo mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu a tam tylko podstawowe rzeczy żadnych dywanów, firanek, gołe ściany, a ja nie lubię mieszkać "w biurze". Szafę już kupiliśmy, łóżko dla Emilii da nam właściciel bo ona ciągle śpi w tym niemowlęcym i jakoś do czerwca się zaopatrzymy.
Jeszcze dostaliśmy propozycję kupna samochodu za grosze, ale jak go kupimy to wyjdziemy na czysto, a ja muszę mieć jakiekolwiek oszczędności na wszelki wypadek:sorry2:

reklama
zawsze jest coś do kupienia , szczególnie jak ma się już jedno dziecko.
Co dziś robicie na obiad?zupełnie nie mam pomysłu ech

tez sie zastanawiam mam kurczaka warzywka na patelnie....pokroje kurczaka na paseczki i podsmaze z cebulką do tego warzywka na patelnie i ryżyk ;) no i może jakas zupke bym zrobiła :)

U mnie też trochę kaski wyfrunie z portfela bo mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu a tam tylko podstawowe rzeczy żadnych dywanów, firanek, gołe ściany, a ja nie lubię mieszkać "w biurze". Szafę już kupiliśmy, łóżko dla Emilii da nam właściciel bo ona ciągle śpi w tym niemowlęcym i jakoś do czerwca się zaopatrzymy.

A ja bym chętnie wywaliła wykładzinę dywanową i zostawiła parkiet - niestety, też wynajmujemy mieszkanie, a wykładziny są przytwierdzone na stałe i trzeba by porządny remont robić, a wcześniej pytac właścicieli - nie mamy kaski. Ale przy moich futrzakach goła podłoga byłaby wybawieniem! ;-)

kochane a jak jest z opłaceniem położnej wiem ze juz powinnam sie tym zainteresowac ale kogo powinnam sie spytac? mojej ginekolog ktora tam pracuje czy kogo? wiem ze kosztuje to od 500 - 1000 zł w krakowie, tylko nie wiem jak dotrzec do tych położnych..a nie chce zostać sama sobie ..wiem ze one maja obowiazek opieki nad kazdym ale z roznych opini wiem tez ze jesli płacisz to wymagasz...

zebrra fajnie że juz jesteś i czujesz sie lepiej.Uważaj na siebie.

Jeśli chodzi o zmywanie to strasznie nie lubie.A musze niekiedy teflon lub niektóre szklanki z nadrukiem zmyć ręcznie bo od zmywarki sie ściera.Problem polega na tym że moja zmywarka stoi na podłodze(nieby to normalne)ale jak bede miala remont kuchni napewno bede chciała żeby zmywarka staneła wyżej.Czę ste schylanie przy wkładniu i wyciaganiu naczyn pooduje że narażam kręgosłup na ból. Wiadomo jest że powinno sie schylać na ugiętych kolanach ,ale ja często o tym zapominam i wole urządzenia kuchenne dostosować do swoich potrzeb, a nie odwrotnie.

reklama
Do góry