traschka
Mama Marysi
ha, placki już się smażą! To się nazywa inspiracja i ekspresowa robota! Moja maszynka to moja WIELKA przyjaciółka, podobnie jak cinamon nie wyobrażam sobie bez niej życia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ogólnie to jest moim przyjacielem
Moja kuzynka Rodzila w sierpniu 09 w jednym z warszawskich szpitali przez ponad 30 h. Dziecko było ostro niedotlenione a na dodatek tak ja pocieli, ze teraz ma kilkucentymetrowy goz na jajniku. Lekarz powiedział, ze może podziękować tym którzy jej robili cesarke. Dziewczyna prawdopodobnie będzie pozbawiona tego jajnika a ma dpoiero 20 lat i tylko jedno dziecko a perspektywa posiadania dzieci z jednym jajjnikiem jest raczej watpliwa. Lekarze umywaja od wszystkiego ręce. Nie chce generalizowac, ale ta służba zdrowia u nas mnie przeraża