reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ja-zolza ja rodziców widuje 2 tygodnie w roku i jak dla mnie to stanowczo za mało, ale cóż........

blondplatyna bardzo często mam opryszczkę, ale ona raczej nie zagraża dziecku, a ja ją smaruję pastą do zębów albo naklejam plastry Compeed czy jak to tam się pisze(nie wiem czy w ciąży można)

reklama
Podobno opryszczka może być bardzo groźna w ciąży jeśli kobieta zarazi się wirusem po raz pierwszy w trakcie ciąży. Wiadomo jak jest z opryszczką, raz się złapie i potem ciągle wraca... ja nigdy nie miałam więc bardzo uważam i nie piję nic z kubeczka po kimś itp. Opryszczka mnie przeraża, moja siostra straciła przez to swoje maleństwo... (zaraziła się pierwszy raz właśnie w ciąży).

Iza, dziękuję :-)

Na opryszczkę stosowałam Vratizolin - bardzo skuteczna i niedroga maść, ale odkąd odkryłam Compeed, idę na łatwiznę ;-)

reklama
Czy któraś z was miałam opryszczkę w ciąży? Zastanawiam się czy to nie zagraża maleństwu bo właśnie czuję że mi wyskakuje. No i nie wiem czy można ją czymś smarować.
ja cos mam,ale nie do końca wiem czy to opryszczka czy zimno,ale mam to od poczatku ciąży i nie moge wyleczyć.w kąciku ust,tak jak zajad czy zimno,zapominam powiedzieć lekarzowi,ale on tez nie zwrócił większej uwagi na to.sama nie wiem

przed chwilą mnie samochód o mało nie przejechał:shocked2:,stałam z małym i czekałam na D.,a tu nagle coś mnie pcha z tyłu z dużą siła,odwracam się ,a tu samochód cofa na mnie,aż mnie zgiął w pół,zdążyłam tylko Antka odepchnąć.zatrzymał się idę do kierowcy-widzę,że baba i mówię"czy pani oszalała?",patrzę a tu moja koleżanka,w dodatku Policjantka,a mąż w drogówce pracuje:szok::wściekła/y:.zaczęła mnie przepraszać,że nie spojrzała w to lusterko i bla bla.byłam w takim szoku,że się popłakałam i poszłam prosto do domu,nie zrobiłam żadnych innych zakupów:no:

Do góry