reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

och, jak ja marzę o zmywarce!!! Niestety remontu kuchni nawet nie mamy w planach na najbliższe lata... Już sam fakt malowania przedpokoju fonansowo mnie przeraża. Dobrze, że czasem pomagają rodzice, bo byłoby kiepsko.

reklama
heh my za kase ze ślubu w sumie jakies 15 tys..zrobilismy remont pokoju :) i teraz mamy fajny salon, ktory pewnie zmieni sie w pokoj dla nas jak mały bedzie miał małą sypialnie dla siebie ;)

och, jak ja marzę o zmywarce!!! Niestety remontu kuchni nawet nie mamy w planach na najbliższe lata... Już sam fakt malowania przedpokoju fonansowo mnie przeraża. Dobrze, że czasem pomagają rodzice, bo byłoby kiepsko.

to prawda traschka gdyby nie rodzice to u nas tez by było nie tak wesoło...w sumie naprawde duzo ułatwiają...wiadomo sami pracujemy i zarabiamy ale gdybysmy wynajowali mieszkanie to tez by wydatki były wieksze..

Ironia my też remont robiliśmy za kasę ze śłubu:) To było dużo pieniedzy, ale kuchni i łazienki się za to nie zrobi, szczególnie, że moja łazienka jest ogromna. Wyremontowaliśmy dwa pokoje porządnie i kuchnie i łazienkę tanim ksoztem zmieniliśmy w całkiem onne wnętrza, zmiana kolory, zasłony, blaty itp. Wygląda całkiem fajnie ale wiadomo, że to wszystko stare i jak się zajrzy konkretniej do szafek to juz ładnie nie jest:) Ale ja bardzo lubię moje mieszkanie, pozostaje jeszcze tylko ten przedpokój i będzie całkiem miło:)

He he, a ja póki co wstawiam i wyjmuję i cieszę się, że nie muszę stać przy zlewie ;-)

Miałam iść i nie idę... Krew mi leci z nosa... grr...

Ja bym powiedziała że wstawić to pół biedy...gorzej z wyciąganiem, nigdy nikomu się nie chce
wolę wyciagnac czyste niz wstawiac syfik heh, tym bardziej z czułym noskiem jak pies w tej chwili :))) haha
poza tym, w zasadzie to samo sie sukcesywnie wyciaga, bo sie a to siega po kubek a to po garnuszek i znika ...

reklama
no trzeba się ruszyć bo tak piszecie o tym zmywaniu a jam wyrzuty sumienia bo od rana stoi wszystko w zlewie.Ale plus taki że jak męża w domu nie ma to taki porządek jak nigdy.Ale on przynajmniej za zmywarkę robił :-(

Do góry