reklama
cinamon
Fanka BB :)
cinamon - zawsze mam takie ciśnienie wczoraj miałam 140/90 :/
a poród nie wiem ja chciałam cc bo mam dużą wade wzroku i pewnie zalatwie sobie skierowanie....a ciśnienie też coś do tego ma?
jeśli takie ciśnienie miałaś też przed ciążą to wydaje mi się że nie ma powodu do niepokoju.Przynajmniej na tym etapie ciąży.Ale wiem że pod koniec trzeba uważać .
Ja miałam cc ale z innych powodów .oj ciężko to wspominam ale chyba teraz też się tak zakończy
ps wysokie ciśnienie jest wskazaniem do cc
Ostatnia edycja:
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
cześć Dziewczyny!
Melduję, się że jestem ale dziś mam strasznie zabiegany dzień i jeszcze jutrzejsze USG, którym się stresuję. Wieczorem postaram się przeczytać wszystko co napisałyście!
Melduję, się że jestem ale dziś mam strasznie zabiegany dzień i jeszcze jutrzejsze USG, którym się stresuję. Wieczorem postaram się przeczytać wszystko co napisałyście!
lece kochane do banku odebrac firmowa karte niestety nie do zakupków mysiiowych bleblble .... maz pomyślał o mojej rozrzutnosci i załozył na nia limit 2 tys... pfff....
ale potem idziemy na lody albo na soczek ..ogólnie na randkę potem do apteki po leki i do domku :-)
3majcie sie kochane...
ale potem idziemy na lody albo na soczek ..ogólnie na randkę potem do apteki po leki i do domku :-)
3majcie sie kochane...
agatkaT
Z ciekawości weszłam, na forum STYCZNIÓWEK 2011. Masakra! Dziewczyny piszą sobie smsy w czasie jazdy do szpitala i po porodzie (znaczna większość z nich urodziła już w grudniu) Aż się popłakałam... I każda wstawia fotki swojej Dzidzi. Już nie mogę się doczekać mojego Maleństwa! ahhh...
justynka1
Mamusia Antoniusia
zaciekawiłaś mnie i też tam weszłam,poczytałam też o porodach-podobał mi się jeden tekst "Zaczęlam sie szykowac. Wzięlam szybki prysznic, nawet oko sobie malnęłam...z przerwami na skurcz, najpierw jedno, potem drugie..."
uśmiałam się
uśmiałam się
agatkaT
no... te Laski są niesamowite! I tak jak czytałam, to prawie każda- purtła (sorki za wyrażenie) i Maleństwo było na świecie. Obyśmy i my miały takie lekkie porody :-)
ale zaczęłam jakoś tak pozytywniej myśleć...
ale zaczęłam jakoś tak pozytywniej myśleć...
reklama
Misialina
Ironia...udanej randki z mężem
Zdrzemnęłam się na godzinkę i znowu mi się śniły takie pierdoły że obudziłam się zlana potem. Sniło mi się że byłam na lotnisku na odprawie paszportowej a syn z mężem już siedzieli w samolocie...pani podała mi nr lotu, sprawdziła paszport i powiedziała że już na mnie długo czekają i samolot zaraz odleci... więc ja szybko toboły ze soba i biegnę do tego samolotu tylko nigdzie go nie mogłam znaleźć...akurat tego mojego nie było Lot 754...i samoloty zaczynają wyruszać a mojego jak nie ma tak nie ma...szukałam z godzinę, zanoszę sie płaczem i nagle dzwoni telefon i ...się obudziłam bo naprawde dzwonił telefon.....jeju ale się zmęczylam tym snem
Zdrzemnęłam się na godzinkę i znowu mi się śniły takie pierdoły że obudziłam się zlana potem. Sniło mi się że byłam na lotnisku na odprawie paszportowej a syn z mężem już siedzieli w samolocie...pani podała mi nr lotu, sprawdziła paszport i powiedziała że już na mnie długo czekają i samolot zaraz odleci... więc ja szybko toboły ze soba i biegnę do tego samolotu tylko nigdzie go nie mogłam znaleźć...akurat tego mojego nie było Lot 754...i samoloty zaczynają wyruszać a mojego jak nie ma tak nie ma...szukałam z godzinę, zanoszę sie płaczem i nagle dzwoni telefon i ...się obudziłam bo naprawde dzwonił telefon.....jeju ale się zmęczylam tym snem