reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

reklama
jest mi przykro tylko i wyłącznie z własnej głupoty :szok:
zroponuje zmienić temat i sie troche pośmiać bo inaczej się tu załamię!

Nie wiem czemu, ale mój suwaczek zatrzymał sie na 17 tygodniu a ja jestem w 18

Ostatnia edycja:
nie łam sie nie warto ;)

ja siedze i śpie na siedząco chyba nie ma szans zebym miała teraz wysokie ciśnienie...aż pójde sprawdzić dla jaj ;)

Ok. Zajrzyj do naszych "ciekawych linków" - znajdziesz tam kalendarz ciąży - fajna sprawa, filmik o tym, jak w danym tygodniu wygląda nasze dzieciątko :-) A jeśli chcesz się pośmiać, też mamy temat na poprawę humoru ;-) Zapraszam :-)

ironio może wcześniej pisałas ale ja nie byłam tu od początku. czy zawsze masz takie ciśnienie? co z porodem? cięcie czy naturalny?
Madziolko bardzo dziękuję!

Ostatnia edycja:
reklama
cinamon - zawsze mam takie ciśnienie wczoraj miałam 140/90 :/
a poród nie wiem ja chciałam cc bo mam dużą wade wzroku i pewnie zalatwie sobie skierowanie....a ciśnienie też coś do tego ma?

Do góry