reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2011

Ja lubię mocne książki i filmy.Z filmów zrezygnowałam, ale z książek nie zamierzam:-)
W Irlandii nie ma zbyt wielu księgarni z polską literaturą więc zaopatruję się w Polsce, a że wszyscy wiedzą co lubie to na prezenty też dostaję thrillery;-)

reklama
ja tam zboczona jestem :) i lubie dziwne niszowe książki...ostatnio czytałam pamiętnik znaleziony na strychu...naprawde ciekawa ksiażka o tym jak wyglądał seks jednej laski z katowic w latach 70 :) dobra lektura dla tych co niestety muszą byc w celibacie ;)

Ja lubię mocne książki i filmy.Z filmów zrezygnowałam, ale z książek nie zamierzam:-)
W Irlandii nie ma zbyt wielu księgarni z polską literaturą więc zaopatruję się w Polsce, a że wszyscy wiedzą co lubie to na prezenty też dostaję thrillery;-)

Ja wczoraj obejrzałam "Lot 93"... Tak się spięłam i zryczałam, że dziękuję za takie filmy w ciąży... A zamiast książek czytam ostatnio gazetki dla mam :-p

Kurcze, odnośnie celibatu - niestety lekarz mi go nakazał do odwołania! A przyznam, że moje libido w II trymestrze moooocno wzrosło. Przemyślę tę książkę o seksie - może mnie rozładuje trochę:)))

A propos - ja też zaraz kapustę sobie podrzeję! Co my bez tej kapusty byśmy biedne jadły;)))

Kurcze, odnośnie celibatu - niestety lekarz mi go nakazał do odwołania! A przyznam, że moje libido w II trymestrze moooocno wzrosło. Przemyślę tę książkę o seksie - może mnie rozładuje trochę:)))

A propos - ja też zaraz kapustę sobie podrzeję! Co my bez tej kapusty byśmy biedne jadły;)))

Lekarz NAKAZAŁ czy ZAKAZAŁ :-)?
Ja nie polecę żadnej książki, bo ostatnio czytam "W oczekiwaniu na dziecko" Heidi Murkoff, Sharon Mazel, a wieczorami dziecku do poduszki: Harry Potter i komnata tajemnic :-)
Idę powyjmować rzeczy dla dzidzi. Zrobię listę, żebym widziała co trzeba będzie jeszcze dokupić :-)

nakazał celibat czyli zakazał sexu niestety.... wrrrr nie to żebym na co dzień maniaczką była ale w ciązy mi się jakoś che :zawstydzona/y:

reklama
silva - wiem co to za ból... :( ale z drugiej strony przytulanki też są miłe :) zapytam dzis ginekolog czy nie da sie cos wykombinować hihi :) moze juz ten krwiak zniknał albo co ;)

Do góry