reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dzastina - ale sie usmiałam jak czytałam twojego posta :) mi się zawsze jakoś tak udaje ze jestem pierwsza :) bo przychodze równo na godzine otwarcia przychodni :) potem tylko szybko do kasy zapłacic za badania i z moimna badania :)

ha skończyłam szablon mojego nowego sklepu :) nie jest jakiś genialny ale i tak zadowolona jestem :)
lecę jeść tabletki :-)

hejka.
u nas wiosennie,nawet deszczyk pokropił:happy:
kawusię z bitą śmietaną piję,potem po buty chyba i do biblio.
później was poczytam

U mnie poród nie był specjalnie miłym doświadczeniem, ale jakoś się nie boję kolejnego, może dlatego, że jeszcze długo droga przede mną:-)

W sobotę kupiliśmy z mężem nową szafę i jestem prze szczęśliwa bo nie muszę już trzymać pościeli i ręczników w torbach pod łóżkiem:-DAle ile się nakombinowałam, żeby odczytać instrukcję jak ją złożyć to masakra normalnie. Podejrzewam, że bardziej się zmęczyłam niż mój D. wbijając gwoździe i wkręcając śrubki:crazy:
Trzymam &&&&&&&&za wszystkie wasze wizyty:happy2:

Hej dziewczyny:) Strasznie mi się nudzi, od środy jestem na zwolnieniu jakoś nie mogę się odnaleźć w tej sytuacji. Mąż w pracy, w telewizji same bzdury, na forum najfajniej, ale czasm niewygodnie na leżąco mi z kompem. Niestety nie mogę wstawać więc innych atrakcji brak. Może możecie mi polecić jakąś fajną książkę? Ja przez to że do tej pory zapieprzałam jak wół w pracy od świtu do nocy, książki nie miałam w ręku od .... nawet nie pamiętam. Jakieś podpowiedzi? Będę wdzięczna:)

np książki joanny sowy smak czreści, malin, zielone jabłuszko :)
ja aktualnie czytam 5 lat kacetu - ale to o obozach koncentracyjnych :)

Ja swoje porody wspominam bardzo dobrze a mimo to boję się trochę... Ale co ma być to będzie. Jak któraś napisała - damy radę

jeśli chodzi o książki też sama dawno nie czytałam może więc warto coś zdziałać w tym kierunku ... zawsze lubiłam książki Cook`a

Nie wiem w jakiej literaturze się lubujesz (ja w kryminałach i thrillerach). Z tego gatunku mogę polecić
Cody McFadyen - "Cień", "Maska śmierci" i "Dewiant" (trzy części, każda z tą samą bohaterką lecz z inną historią)
Harlan Coben - "Bez skrupułów"
No i oczywiście moja ulubiona pisarka Tess Gerritsen, same bestsellery :)

reklama
Dzięki, poczytam w necie o tych tytułach i na pewno coś wybiorę:) Sama lubię mocne książki, ale boję się że w ciąży takie sensacyjne historie to nie jest dobry pomysł:)

Do góry