reklama
Dzastina - ale sie usmiałam jak czytałam twojego posta mi się zawsze jakoś tak udaje ze jestem pierwsza bo przychodze równo na godzine otwarcia przychodni potem tylko szybko do kasy zapłacic za badania i z moimna badania
ha skończyłam szablon mojego nowego sklepu nie jest jakiś genialny ale i tak zadowolona jestem
lecę jeść tabletki :-)
ha skończyłam szablon mojego nowego sklepu nie jest jakiś genialny ale i tak zadowolona jestem
lecę jeść tabletki :-)
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
U mnie poród nie był specjalnie miłym doświadczeniem, ale jakoś się nie boję kolejnego, może dlatego, że jeszcze długo droga przede mną:-)
W sobotę kupiliśmy z mężem nową szafę i jestem prze szczęśliwa bo nie muszę już trzymać pościeli i ręczników w torbach pod łóżkiemAle ile się nakombinowałam, żeby odczytać instrukcję jak ją złożyć to masakra normalnie. Podejrzewam, że bardziej się zmęczyłam niż mój D. wbijając gwoździe i wkręcając śrubki
Trzymam &&&&&&&&za wszystkie wasze wizyty
W sobotę kupiliśmy z mężem nową szafę i jestem prze szczęśliwa bo nie muszę już trzymać pościeli i ręczników w torbach pod łóżkiemAle ile się nakombinowałam, żeby odczytać instrukcję jak ją złożyć to masakra normalnie. Podejrzewam, że bardziej się zmęczyłam niż mój D. wbijając gwoździe i wkręcając śrubki
Trzymam &&&&&&&&za wszystkie wasze wizyty
Hej dziewczyny Strasznie mi się nudzi, od środy jestem na zwolnieniu jakoś nie mogę się odnaleźć w tej sytuacji. Mąż w pracy, w telewizji same bzdury, na forum najfajniej, ale czasm niewygodnie na leżąco mi z kompem. Niestety nie mogę wstawać więc innych atrakcji brak. Może możecie mi polecić jakąś fajną książkę? Ja przez to że do tej pory zapieprzałam jak wół w pracy od świtu do nocy, książki nie miałam w ręku od .... nawet nie pamiętam. Jakieś podpowiedzi? Będę wdzięczna
majqa1
mama 2+2 :-)
Ja swoje porody wspominam bardzo dobrze a mimo to boję się trochę... Ale co ma być to będzie. Jak któraś napisała - damy radę
jeśli chodzi o książki też sama dawno nie czytałam może więc warto coś zdziałać w tym kierunku ... zawsze lubiłam książki Cook`a
jeśli chodzi o książki też sama dawno nie czytałam może więc warto coś zdziałać w tym kierunku ... zawsze lubiłam książki Cook`a
majqa1
mama 2+2 :-)
ironia - zaciekawiłaś mnie tą o obozie zawsze ciekawił mnie ten etap w literaturze
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Nie wiem w jakiej literaturze się lubujesz (ja w kryminałach i thrillerach). Z tego gatunku mogę polecić
Cody McFadyen - "Cień", "Maska śmierci" i "Dewiant" (trzy części, każda z tą samą bohaterką lecz z inną historią)
Harlan Coben - "Bez skrupułów"
No i oczywiście moja ulubiona pisarka Tess Gerritsen, same bestsellery
Cody McFadyen - "Cień", "Maska śmierci" i "Dewiant" (trzy części, każda z tą samą bohaterką lecz z inną historią)
Harlan Coben - "Bez skrupułów"
No i oczywiście moja ulubiona pisarka Tess Gerritsen, same bestsellery
reklama