reklama
Wreszcie wieczor i mozna odpoczac. Ja pol dnia spedzilam w kuchni, na obiad zrobilam lasagne bolognese, a pozniej rogaliki drozdzowe (byly tak pyszne ze z dwoch duzych talerzy zostal jeden maly). Najadlam sie jak prosiak, ale pogoda jest taka paskudna, ze na nic innego nie ma sie ochoty. Jutro slubny ma wolne i przed poludniem jak skoncze prace mamy jechac do Berlina z oponami. Troche sie obawiam bo to w obie strony ponad 600km.
traschka
Mama Marysi
Ha, a więc muszę dopisać tesco do mojej listy w tym tygodniu. Zapowiada się pracowity tydzień, mam masę zajęć, pełno papierkowej roboty, muszę ćwiczyć na warszaty w Gdańsku + wymyslić jak urządzić przedpokój. Będzie ciekawie... Już czekam na przyszły weekend hehe
Iza trzymam kciuki!!!
Iza trzymam kciuki!!!
katamisz
Fanka BB :)
Witam się z wszystkimi.
Iza ja też mocno zaciskam swoje kciuki.Na pewno wszystko będzie super!!
Sama nie mogę się doczekać swojej wizyty a to już w piątek!!
Byłam wczoraj w tesco i powiem Wam ,że naprawdę przeceny super.Kupiłam sobie 2 pary bokserek Disneya...jedne w rozmiarze 42 a drugie L.A przed ciążą maksymalnie M-ka
No ale specjalnie kupiłam takie pod brzuszek a, że miały gumkę szerszą to kupiłam większe i co gorsza są dobre!!hehe zapłaciłam za nie 10,80 zł.Dla maluszka nic nie kupuję do piątku a potem szaleję!
Iza ja też mocno zaciskam swoje kciuki.Na pewno wszystko będzie super!!
Sama nie mogę się doczekać swojej wizyty a to już w piątek!!
Byłam wczoraj w tesco i powiem Wam ,że naprawdę przeceny super.Kupiłam sobie 2 pary bokserek Disneya...jedne w rozmiarze 42 a drugie L.A przed ciążą maksymalnie M-ka
No ale specjalnie kupiłam takie pod brzuszek a, że miały gumkę szerszą to kupiłam większe i co gorsza są dobre!!hehe zapłaciłam za nie 10,80 zł.Dla maluszka nic nie kupuję do piątku a potem szaleję!
Dobry wieczór drogie Panie
Weszłam tylko na chwilę, wczoraj dzień minął mi ot tak.. Przyjechali przyszli teściowie na obiad, przyjechali moi rodzice i nawet nie zauważyłam kiedy zrobiła się północ
A dziś spańsko i lenistwo z moim przyszłym
Widziałam, że zostały poruszone tematy obiadowe, więc ja także pochwalę się pysznościami przygotowanymi przez mojego drogiego T. tak więc zrobił mi moje ukochane CHicken Quasadillas najlepsze z najlepszych i do tego zupka cebulowa z grzaeczkami i serkiem żółtym mniaaaam
A co do zgagi :/ cały dzień jest ok, ale jak się kładę spać TYLKO wtedy kiedy mam zamiar spać a nie tylko sobie poleżeć zgaga atakuje... ale na to wypijam 0,5 litra zimnej niegazowanej wody i hadziaaa
Drogie Panie, proszę jutro o trzymanie kciuków, gdyż idę do mojej gin Może wreszcie wykryjemy co tam w środeczku kwitnie Już się nie mogę doczekać )
Dobranocka dziewczęta
Weszłam tylko na chwilę, wczoraj dzień minął mi ot tak.. Przyjechali przyszli teściowie na obiad, przyjechali moi rodzice i nawet nie zauważyłam kiedy zrobiła się północ
A dziś spańsko i lenistwo z moim przyszłym
Widziałam, że zostały poruszone tematy obiadowe, więc ja także pochwalę się pysznościami przygotowanymi przez mojego drogiego T. tak więc zrobił mi moje ukochane CHicken Quasadillas najlepsze z najlepszych i do tego zupka cebulowa z grzaeczkami i serkiem żółtym mniaaaam
A co do zgagi :/ cały dzień jest ok, ale jak się kładę spać TYLKO wtedy kiedy mam zamiar spać a nie tylko sobie poleżeć zgaga atakuje... ale na to wypijam 0,5 litra zimnej niegazowanej wody i hadziaaa
Drogie Panie, proszę jutro o trzymanie kciuków, gdyż idę do mojej gin Może wreszcie wykryjemy co tam w środeczku kwitnie Już się nie mogę doczekać )
Dobranocka dziewczęta
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doggi - trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytę i czekamy na wieści ;-)
Dzastina222
Czekam..
Dzień Doberek ciężaróweczki;-);-)
Iza, Doggi no to ja też się dopisuję do listy.. dziś również mam randkę z ginekologiem tyle ze o 15 ;-);-) i też was proszę o kciukaski... dziś na 200 % się potwierdzi czy mam w brzuszku faciorka..
Iza, Doggi no to ja też się dopisuję do listy.. dziś również mam randkę z ginekologiem tyle ze o 15 ;-);-) i też was proszę o kciukaski... dziś na 200 % się potwierdzi czy mam w brzuszku faciorka..
reklama