reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam Dziewczynki
Nie wiem czy mnie pamiętacie :) Dużo nowych koleżanek przybyło a piszecie w tak zastraszającym tempie że chyba nie nadrobię:) Lece czytać coście pod moją nieobecność napisały

reklama
Aestima,
Dusiorek,
witajcie ,Dziewczyny:)))))))
Dobrego dnia i tygodnia (chociaż teraz np moje "tygodnie " zaczynają się od wtorków;)

Dzień dobry!!! :-) Jak Wasze samopoczucie?

Jeśli kiedykolwiek "martwiłam się" że nie mam mdłości to odwołuję! Ja już nie chcę! :no:

m

ide do wanny sie wygrzac.... ciao
Wiesz w ciąży gorące kąpiele nie są wskazanehttps://www.babyboom.pl/forum/members/dzastina222-64607.html

Misialina przykre, wiesz u mnie podobnie jest moja mam tak chłodno podeszła,, Jak chiałaś" więc bez skakania i radości. Teściowie się super cieszą. Nie przejmuj się. Ja wiem że później już będzie ok. Nie mniej też wolałąbym okrzyki radości.

Nowym mamusiom gratuluję 2 kreseczek

Magda 36 ja też tylko po sikańcu szt 3 u lekarza nie byłam idę w przyszłym tygodniu powinno wszystko już widać fajnie :)

dziewczyny prosze mnie tu nie straszyc :dry::dry::dry:
;-);-);-)
nie kapalam sie we wrzatku z nowu nie przesadzajmy...
co do braku objawow... w 1 ciazy tez tak mialam no co.. nie kazda musi tulic porcelane :-D:-D:-D ale nie mowie HOP bo moze mnie niebawem sie wszystko zmienic ;-)
w podbrzuszu lekko cmi tylko... ale to nie dokucza az tak.

Ja też sie ni zabardzo czuję, chora jeszcze nie jestem ale wolę dmuchać na zimne.
Dzięki Aestima za radę - dzisiaj pobiegłam do apteki po ten syrop dla ciężarnych "*spam*", Larvunia może też powinnaś...
Co do innych preparatów to VIT C i syrop z cebuli no i oczywiście dużo herbary z miodem i cytryną.

reklama
Co do pracy a właściwie zwolnienia z pracy to ja zupełnie nie wiem co mam robić... Pomóżcie !!!!
W zakresie mojej pracy dużo a właściwie cały czas podróżuję po Polsce i reszcie świata. Średnio co 2 tygodnie latam samolotem i to mnie strasznie martwi, bo tam się strasznie zarazki roznoszą (zamknięty obieg powietrza) i często z takich podróży wracam przeziębiona albo z grypą . Teraz niestety nie mogę sobie na to pozwolić. Dodatkowo moim miejscem pracy są laboratoria histopatologiczne, a tam multum substancji organicznych szkodliwych dla ciąży. Niby według kodeksu pracy to pracodawca nie powinien mi pozwolić pracować w takich warunkach, ale on jeszcze nie wie, że jestem w ciąży…. Ostatnim razem tak jak pisałam poroniłam a byłam na zwolnieniu od 5 tygodnia. Teraz się boję, że jakby się sytuacja powtórzyła to po prostu mnie wyleją po powrocie do pracy… No i jakby na to nie spojrzeć to jestem w kropce… Ale tak myślę, że chyba powinnam iść na zwolnienie bo nie mogę tak ryzykować…. Dzisiaj wieczorem wyjazd do Gdańska i potem już chyba pójdę do gina po zwolnienie….. Co Wy byście zrobiły na moim miejscu ?

Do góry