reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

a ja właśnie robię faworki :-) tak mi się zachciało takich cieplutkich kruchych z cukrem pudrem, że...mmmmm...właśnie wyrobiłam ciasto i zaraz smażę :-) zapraszam, bo chyba narobiło mi się tego sporo!

reklama
A ja mam gości dzisiaj na 18tą...szwagier się wprosił z żoną, a ja jakoś nie mam ochoty dzisiaj na towarzyskie spotkania...a głupio mi było odmówić...przeżyję mam nadzieję

misialina no jak masz mekkie serce to musisz miec twarda duuupe wiec teraz nie nazekaj hehehe a tak powaznie milego biesiadowania wieczornego zycze :tak: bedzie na pewno milo :tak:
ja zaraz za obiad sie biore... mam lenia na maxa... No ale od rana juz za prasowanie sie wzielam i kolejne prania robie :-D jak na mnie to juz sukces :-D

jeśli o tym mowa,to my jedziemy na sylwestra do Nadarzyna pod W-wą do znajomych,wprowadzili się niedawno do nowego domu i nas zaprosili,nas znaczy się my 3,znajomi z 4 dzieci i jeszcze jedni z 3.czyli razem jedzie nas 14osób a ich jest 4,,,hahahha
oni jak tu przyjezdzaja i się spotykamy to siedzą do upadlego,do 2,3 rano,jak już nikogo nie ma.zawsze zostaja na koniec i nie spiesza sie z wyjsciem,więc my im sie odplacimy i zostajemy chyba do niedzieli-dzieci w wieku od 8 miesięcy do 17 lat hahah

kotlety wyszły smaczne:sorry2:

reklama
Jeju, to jakaś czarna seria ostatnio z tą IP! Mam nadzieję Kati, że już ok- zaraz poczytam na wizytowym.

Ja czuję macicę równo z pępkiem i lekarz potwierdził, że sięga pępka- był zdziwinoy, że w pierwszej ciąży tak szybko, no ale mały wielki od początku:) Jak ja go uordzę?:)

Traschka, u mnie też duuuuzy brzuch i nikt nie wierzy, że rodzę w maju... A mama moja miała malusi. Widac to indywidualna kwestia.
Z tymi ruchami, to się nie martw- ja już byłam przez dwa dni pewna, że czuję, a teaz myslę, że to może jelita były, bo cisza...

Ponoć w pierwszej ciąży czuję się między 18 a 22 tyg

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry