reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

no zapisałam się na połówkowe..17 stycznia dowiem co i jak a 10 idę do ginekologa- ale wątpie zeby mi powiedziała co mi w brzuchu siedzi :(

połowkowe tez nie tanie 300 zł z 3/4 D

reklama
ironia ja za 4D zapłacę 200zł (za genetyczne w 12tc też tyle płaciłam) - ale przynajmniej robię je u mojego gina, do którego chodzę całą ciążę (każda wizyta z badaniem i usg 120zł)

oh, dobrze wiedzieć. Jakoś nie pomyślałam, że badanie połówkowe może kosztować więcej a to przecież tak jak usg genetyczne. No cóż, dobrze że dostałam jakieś pieniążki na święta.

Hej babeczki..

Ja też się właśnie zastanawiałam dzisiaj od kiedy zaczyna się 5 miesiąc.. i w sumie nic mądrego nie wymyśliłam. Jutro zaczynam 16 tc... jeszcze 4 tygodnie do badania połówkowego... ale do ginka wybieram sie 11 stycznia..więc hmmm to bedzie 18 tc... czas leci niesamowicie nie ? Niedawno miałyśmy 8tc i poranne mdłosci... i sto pytań bez odpowiedzi:) a to już coraz bliżej końca:) jak minie 1 stycznia to zleci jeszcze szybciej...
Wiecie co? Mam 2 kg na plusie od początku ciazy... niby się nie martwie tym ale jakoś tak mi dziwnie..bo brzucha jeszcze ciązowego nie mam:( a wyglądam jakbym się dobrze najadła:(

justynka mi moja gin też nic nie mówiła o połówkowym, ale zakładam to jako coś oczywistego, że w trakcie następnej wizyty takie badanie się odbędzie. Ona ma dość dobrze wyposażony gabinet i robi takie badania jako standard.

no to zakładam,że mój też
a teraz z innej beczki-orientujecie się może w przecenach w galeriach coś?
bo ja bym się wybrała do łodzi,ale nie wiem czy zakupię coś w przecenie?

Justynka - w Szczecinie w centrach handlowych duuuże przeceny. Ja kupiłam kilka bardzo ładnych ubrań ciazowych w H&M, przeceny dotyczyły całego asortymentu, dla niemowląt również więc moja Fasolinka dostała śliczne różowe body z napisem Hallo Kitty :-)

reklama
Do góry