Doris - ja też ten licytowałam, ale ktoś mnie przebił 1 zł :-( W sumie nie zamówiliśmy przez allegro, ale znaleźliśmy ofertę na allegro i to w Wawie. Wczoraj mąż wysłał maila odnośnie odbioru osobistego i dzisiaj rano do mnie dzwonił, bo otrzymał info. Można podjechać i bezpośrednio u nich kupić, tak więc kupujemy bezpośrednio, nie przez allegro. A dokładnie taki:
DETEKTOR TĘTNA PŁODU LCD DOSTAWA 24h ŻEL GRATIS (1363442518) - Aukcje internetowe Allegro
Zebrra - ja do Ciebie mam bliżej niż do Doris, więc może się wproszę na skosztowanie tego magicznego dania :-) Ja Kochana weszłam dzisiaj do Empiku, chciałam zapytać o te pozycje książkowe. Stanęłam przy regale z literaturą obcojęzyczną a bratowa poszła po kogoś z obsługi. Wróciła po paru minutach sama i powiedziała, że obsługa się nie kwapi w ogóle do pomocy, więc wyszłyśmy. Poszłam do American Bookstore, gdzie zostawiłam 150zł i mam empik w nosie :-) W AB od razu podszedł do mnie chłopak z zapytaniem, w czym pomóc. Dałam mu więc "list do Mikołaja" napisany przez męża i w pare chwil wiedziałam co jest, a czego nie ma. I po sprawie :-)
Ironia - ja wczoraj wieczorem poczułam 3 kopniaczki. Też mi się ręka uniosła. Co prawda nie powinnam dotykać brzucha po tych skurczach, ale się nie mogłam powstrzymać :-) Kolejna nocka rzecz jasna była z głowy, bo jak już się wybudziłam, to zasnąć nie mogłam.
kati - jeśli się źle czujesz, to poszłabym na Twoim miejscu do internisty. Teraz trzeba szczególnie na siebie uważać bo wszyscy w koło kichają i prychają. Najczęściej ludzie narzekają na ból gardła, katar.
Zawiozłam Igora do szkoły i czekam aż się przebierze w szatni i widzę jak idzie pielęgniarka. Słyszałam jej rozmowę z panią, która pilnuje w szkole "bramki". Dziecko zostało przyprowadzone chore do szkoły, mama musiała go odebrać (była godzina 10:00) a do tej pory dzieciak pare osób pozarażał. Jak ja się cieszę, że jutro ostatni dzień do szkoły.
Tusen - ta kopara jest nieziemska :-) Ma Twój syn gust hihihi. Igor na gwiazdkę od nas dostanie grę lego
LEGO GAMES 3842 GRA LUNAR COMMAND NOWOSC POZNAN (1362973949) - Aukcje internetowe Allegro
dużą płytkę konstrukcyjną chyba 40x40, oraz ulice
LEGO CITY 7280 ULICA SKRZYŻOWANIE SKLEP WARSZAWA (1360419702) - Aukcje internetowe Allegro
Swoją drogą to super,że syn zrozumiał jaka jest Wasza obecna sytuacja finansowa. Igor jeszcze wierzy w Mikołaja... Ale wiesz, kiedy byłam sama z Igorem to raz w miesiącu mógł sobie wybrać zabawkę, bo mnie nie na wszystko było stać. Dzięki temu dziecko rozumie, że w życiu prócz zabawek są jeszcze inne, bardzo ważne rzeczy i wydatki. Kiedyś go zapytałam, co kupimy jak będziemy mieć dużo pieniążków? A on mi odpowiedział, że nowe mieszkanie.... :-) Dzisiaj ma 6 lat i kilkaset złotych w swojej skarbonce. Kiedyś moja mama szła z nim do kina a on ją zapytał, czy kupi mu popkorn. Na co moja mama powiedziała, że jak będzie miała tyle pieniędzy, to mu kupi... Od razu zaproponował babci, żeby wzięła pieniądze z jego skarbonki :-)