reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ah ale ze mnie dzidziuś...zjadłam troche makaronu z pesto, zapakowałam się do łożka oglądnełam bajkę i lulu :)

troszkę odespałam te nocne harce :)

reklama
Cześć Dziewczynki
Ja strasznie zalatana dziś, właśnie odebrałam moja córcię ze szpitala, jest w domu, wszystko jest dobrze. 1 lutego znowu do szpitala na zdjęcie gipsu i wyjęcie śruby (bo tym razem zrobił jej ze śrubą).
Właśnie wstawiłam do piekarnika "danie Traschki) i czekam.
Potem musze jeszcze ugotować bigos. Zamówiłam na allegro detektor tętna, mam nadzieję, że dotrze przed świętami :-).
Odezwę się później!

Witajcie dziewczyny....
Napisałam posta, nacisnęłam Backspace i.... muszę pisać od nowa...
Własnie wróciłam z zakupów. Na 5 pozycji książek, które mąż wypisał były 2, więc kupiłam obie. Prezent dla męża kupiony :-)
Jutro mężuś już nie idzie do pracy, więc w południe jedziemy po detektor tętna - czyli mój prezent. Jutro musimy zrobić zakupy, w czwartek zamierzam robić z Igorem pierniczki i ciasto :-) Kupiłam w Ikei takie gotowe ciasto na pierniczki, więc powinno pójść szybko.
Od soboty mam zawroty głowy :-( Jakie to męczące...

Doris - ciesze się, że Dominika już w domu. Niech Mała szybko wraca do zdrowia.
Muszę się wtajemniczyć w przepis Traschki, to może jutro takie danie wypróbujemy :-)

Hej :)

Doris, uśmiałam się, bo u mnie w piekarniku też duszonki :) Wstawiłam o 14 zaraz będę do nich zaglądać :)

Mój detektor miał być wczoraj wysłany kurierem, ale nie dostałam żadnej wiadomości, więc nie wiem...

Dostałam za to wreszcie przesyłkę z empiku, niemniej jednak nikomu nigdy nie polecę tego sklepu internetowego...

Zebrra - czyli jemy na obiad to samo :-). Ja wstawiłam o 14.20. Smacznego! A właściwie to trzeba było powiedzieć, że robisz to bym wpadła do Ciebie a sama nie musiała gotować :-)

Iza - i jaki ten detektor w końcu zamówiłaś?

Ja kupiłam ten co ma Tusen, Angelsound. Wczoraj został wysłany paczka priorytetową. Zobaczymy, może dotrze przed świętami. A to już mój drugi detektor, wcześniej kupiłam inny ale nie doczytałam że tętno jest słyszalne od 21 tygodnia ciąży więc go sprzedałam. Choć powiem wam, że było słychać jak się dzidzia rusza w brzuszku i tylko to.

Hahah mój dom zawsze stoi otworem, także zawsze czuj się zaproszona!

Ja wylicytowałam ten, którego aukcja kończyła się najwcześniej i miał wyświetlacz LCD, bo chciałam wiedzieć jakie maluch ma tętno :)

ironia to może duszonkę:-D
zazdroszczę wam tych detektorów,mój w życiu nie dałby na to pieniędzy,bo mu szkoda:no:,woli coś co będzie na lata ,a nie na parę miesięcy:cool:

reklama
pomysłu nie mam a chce cos fajnego... :) smaki mnie biorą :)

a detektora ja bym sobie nie kupiła :) szkoda sie denerwowac jak by nie było słychac serduszka :)

Do góry