reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Dziewczyny, temat znaków zodiaku był gdzieś wspomniany na ktoryms temacie. Nie wiem czy był on już podejmowanych obszerniej, bo nie jestem tu na forum za często wiec jeśli nie to może byście wyrazily opinie. Ja mam termin na 19 wiec przełom blizniat o raka. Znając życie pewnie przenosze i będzie raczek ii chyba wole go niż bliznieta a wy?

reklama
czesc :-)
tesknilyscie za mna? ;-):-D

edit:
zjadlabym teraz chipsy solone i lody wanilioweeeee... ale nie ma komu isc a ja juz w pizamce ;p

niadzieja a blizniakii sa gorsze? ja sie nie znam na znakach, conieco wiem o skorpionkach i pannach tylko ;p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jak wasze duszonki? Zjadliwe? :)

Nadzieja ja jestem raczek:) I jakoś tak mam, że nigdy się nie dogadywałam zbyt dobrze z bliźniakami, ale może to przypadek. Tak czy owak, ja mam termin na 28maj/4 czerwiec (chyba jednak bardziej maj, dziecię jest jakieś duże) więc bardziej liczę na byka niż bliźniaka... dwa tygodnie przed terminem można się wstrzelić:)

hello:) bylam u lekarza i bardzo dobrze ze poszlam, bo myslalam ze tylko zatoki a tu sie okazalo ze oskrzela zawalone:( dostalam amotax,oryczalam sie po tym wszytskim i martwie sie o dzidzie:( takze Kati czym predzej do lekarza bo nigdy nic nie wiadomo:( wwogole ta lekarka (fajna doktor) ale tak mnie nastraszyla z tymi wszystkimi lekami ze myslalam ze se w łeb strzele. niech juz bedzie koniec maja, chce miec dziecko przy sobie bo mam juz dosc tych wszytskich chorob ktore mnie łapia i zaamartwiania sie:(
ja jestem blizniak z 21 czerwca( czyli troszke raczek) hehehhe

jak smakowaly wam te duszonki?????

marta ja też na antybiotyku, nie martw się. Antybiotyk mniej szkodzi dziecku niż nasza choroba! Dobrze, że poszłaś. Teraz wygrzej się w domu i będzie dobrze. Leki mogą być niebezpieczne w pierwszym trymestrze kiedy dopiero wykształcają się narządy, a i wtedy kobiety mogą zachorować i muszą się leczyć... nic na to nie poradzimy. Ja się cieszę, że mam antybiotyk, bo kaszlałam całą dobę a przy każdym kaszlu czułam jakbym miała zaraz urodzić, więc na pewno lepiej dla dzidzi jak wreszcie przestanę kaszleć...

dziewczyny ZDROWKA!!!

edit:
dziewczyny wiecie ze od ok 16 tyg dzidzie slysza nasze glosy przez brzuszek?? :cool2:

Ostatnia edycja:
larvunia ja się tez nieszczegolnie znam, ale obcowalam zarówno z blizniakami jak i rakami i wiem, ze dogaduje si lepiej z raczkami ale pomimo to jakoś nie widzę swojego dziecka jako raka, choć są podobne bardzo kochaniutkie jako dzieci( wyczytane w horoskopach :-)), bo my z mężem jesteśmy mocne i trudne znaki, ja jestem koziorozcem a on lew a raczek to taki ugodowy i grzeczny znak :-) Oj będzie bonas z nami miał:))))
traschka bardzo bym chciała mieć dziecko spod znaku byka, zawsze się z nimi świetnie dogadywalam
Do chorych ja zawsze ratuje się czosnkiem z miodem
i mlekiem. Dwa razy dziennie rano i wieczorem dwie kanapki z dwoma zabkami czosnku popijane szklanka ciepłego mleka z lyzeczka miodu. Kuracja trwa 3 dni. Nigdy mnie nie zawiodla. Jedna uwaga! Pomaga kiedy zauwazymy pierwsze symptomy choroby, pózniej już nie pomoże, zostaje tylko lekarz.

dziewczyny hello :-)

nio co do horoskopow to spokojnie moj synek jest skorpionek i jest kochaniutki a mowia ze trudne dzieci skorpionki sa ;-)

reklama
Witam się z rana!
Dziś kolejny dzień przygotowań świątecznych :-). Za dwa dni Wigilia!.
Wczoraj były mega przeceny w HM. Spodnie za 40-60 zł. Bluzki z 80 na 30, wszystko oczywiście ciążowe. Ale przeceny były również na innych działach, na dziecięcym też :-).
Mój mąż kupił Body dla dzidziuni, takie rożowiutkie z napisem Halo Kitty. Super!

Do góry