reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam się również!
Doris....ja też wczoraj uderzyłam do H&Mu i obkupiłam się bo są mega przeceny...kupiłam sztruksy czarne przecenione ze 130 zł na 40 zł, piekną tuniczkę w panterkę ze 100 na 40 zł, i koszule biała ciążową....naprawdę warto więc kto może niech tam sie wybierze
A mnie czeka góra prania do sprzątania i jeszcze do wyprania...ale prasowac nie mam najmniejszego rozmiaru :)

reklama
WItajcie, ja dziś wyjątkowo wcześnie jak na mnie.Musiałam wstać żeby przygrzać siosztre krokiety w mikrofali na jej wigilię klasową. Uczy w szkole pod moim domem:)

Doris, Misialina - chyba dziś skoczę do tego h&m, wybieram się po prezenty. Przeceny rzeczywiście super! Mam nadzieję, że nie dostanę zapalenia płuc po wycieczce:)

Nadzieja, ja stosowałam podobne kuracje i one są swietne na zwykłe przeziębienie. Ale poważniejszej choroby już nimi nie wyleczysz niestety. Ja jestem zachwycona, biorę antybiotyk trzeci dzień i juz prawie nie kaszlę!!! Wreszcie...

Witam się również!
Doris....ja też wczoraj uderzyłam do H&Mu i obkupiłam się bo są mega przeceny...kupiłam sztruksy czarne przecenione ze 130 zł na 40 zł, piekną tuniczkę w panterkę ze 100 na 40 zł, i koszule biała ciążową....naprawdę warto więc kto może niech tam sie wybierze
A mnie czeka góra prania do sprzątania i jeszcze do wyprania...ale prasowac nie mam najmniejszego rozmiaru :)

Ja tez kupiłam sztruksy za 40 zł ale brązowe :-)

Witajcie

Dziś była w nocy tragednia,budziłam sie co chwila bo wszystko schodziło mi z zatok do gardła.To nawet lepsze od tego suchego kaszlu.
Wczoraj aplikowałam sobie bardzo dużo rzeczy.Oczywiście za Waszą radą.
Jajpierw w ruch poszedł w strone syropu z cebuli zalanego miodem.Na początku myślałam że go nie przełkne,a później mi posmakował.Wypiłam mnustwo herbaty z cytryna i miodem,napar z imbiru z miodem,a na koniec kanapki z czosnkiem.Nawet nie wiecie jak odemnie śmierdzi dzisiaj nim......fuj.
Ale pomogło ,dziś chociaż jeszcze wygladam tragicznie czuje sie lepiej i mówie lepiej.

Marta ja też się martwię o dziecko,choruje od niedzieli ale tak konkretnie.Jutro ide na usg to zapytam lekarza,jaki wpływ może mieć nasza choroba w drugim trymestrze na rozwój dziecka.Wyczytałam w necie że zdecydowanie lepsze są leki niż zaniedbanie.A już jesteśmy w drugim trymestrze wiec wiekszaśc ważnych narządów jest ukształtowana wiec jest lepiej.

Wy żyjecie już swiętami,a ja nic jeszcze nie zrobiłam w tym kierunku .Prezety mam ,ale sprzątanie ,pranie.Prze tą chorobę wszystko staneło w miejscu.
Całe szczeście że w tym roku świeta spedam poza domem.

dziewczyny - zdrówka życzę, kurujcie się skutecznie, coby w święta nosami nie pociągać;-) z napojów polecam taka herbatke ziołową: na wrzatek wrzucamy po sporej szczypcie tymianku, lukrecji, anyżu, cynamonu i imbiru - wspaniale gasi pragnienie, rozgrzewa, zalecana dla kobiet w ciąży:)

Życzę Wam już teraz udanych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, tym, co dojeżdżają - bezpiecznej drogi, pyszności na wigilijnym stole i w ogóle dużo spokoju, a w Nowym Roku samych dobrych wieści!

przed nami długa droga, bo do Gorzowa jedziemy, do rodziny; ale jedziemy nocą, to mam nadzieje, że me pierworodne uśnie i prześpi całą trasę!

Cześć dziewczynki :) 1001 lat mnie nie było ;-)

fajnie Wam - tym co sobie detektorki kupiły.. ja sobie nie kupię z powodów rożnistych, ale czasem czuję, ze chciałabym móc posłuchać... ni c- czekam ndo 30 na wizytę, to sobie posłuchamy serduszek :)

co do niani elektronicznej - to początkowo byłam przeciwna, a teraz to chetnie bym miała... ;-)

Tym czasem życzę wszystkim Bożego Narodzenia! :)

myślę, ze wpadnę dopiero po świetach - teraz zza dużo roboty.. a BB wciąga okrutnie...

a.. .no i zazdroszczę ruchów maluchów... ja też chcę...

larvunia to zależy ile tam wytrzymamy:) a tak serio: nie wiemy czy sylwestra spędzimy tam czy już tutaj; ale wiesz co, podaję Ci nr tel. na wszelki, może by się udało spiknąć:) 665 99 28 99;

reklama
Uh, ale się zmachałam ale prezenty kupione! Wystałam swoje w kolejkach ale przynajmniej ominęłam korki - mieszkam w centrum i wszędzie na nóżkach:) Zabieram się za pakowanie zanim M. wróci z pracy!

Do góry