reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Felkaa no są jakieś testy z sody, obrączka i coś jeszcze i kalendarz chiński i wecwszysykim dziewczynka jaj bum cyk cyk a lekarz mi wypalił te 3tygc temu z tym chłopcem ech tylko moja koleżanka czarownica mówiła "będzie chłopiec, mówię ci" bo ona ma takie zawsze przeczucia ivjak widzi babę w ciąży to jej siecwydaje ze będzie to albo to i ta babajaga zawsze ma rację taki ma instynkt :) no i mi stacha przywołała i boję się okropnie bobas syn wda się w starego to jestem w czarnej du.pie :/

reklama
Witam porannie

Dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje :-):-):-) mam nadzieje ze do marca wszystko bedzie dobrze i moja ciąza minie spokojnie i nudno
jak na razie męczą mnie mdłości - rano musze zaliczyć spotkanie łazienkowe, a i później nie lepiej, do jedzenia musze sie zmuszac, a na wode patrzec nie mogę :no: (co wczesniej piłam 2-3litry dziennie)
do tego senność a przy Matim cięzko położyc sie w ciągu dnia nawet na pół godziny, no ale trzeba dac rade :tak:

Felkaa gratuluje chłopca, fajnie ze parka bedzie :-) u nas tez by tak mogło byc, ale ja mam przeczucie ze bedzie drugi chłopak ;-):rofl2:

Doggi, Felkaa
wczesnie wam lekarze zobaczyli płeć maluszków

miłego dnia dla wszystkich :-)

Mama matiego to początek roku zapowiada się nieźle :) ja styczeń, felkaa luty a ty marzec :) gratuluję :) co do płci nie spodziewałam się ze ja poznam juz navptenatalnych tylko z ciekawości spytałam kiedy będzie można około płeć określić a on "mogę teraz paniboowiedziec bo większych wątpliwości nie mam bo na 95% wiem co będzie, powiedzieć?" no to ja oczywiście chciałam wiedzieć ale już wiedziałam że będzie chłopiec bo chłopców łatwiej jest rozpoznać i wcześniej się da podobno wiec ja juz wiedziałam wtedy cob uslysze :p

Doggi to z obrączką też robiłam, wychodziło mi dziewczynka i chłopiec;-) a co wolałabyś dwie córy mieć?;-)
mamoM to będziemy z Doggi i z Tobą po m-cu rodzić, Doggi styczeń, ja luty a Ty marzec:-)

Felkaa i ja i T chcieliśmy dziewczynkę, bo ola taka nam fajna wyszła a z facetami to zawsze same kłopoty :/ tym bardziej jak ma się zbuntowaneho ojca (jako nastolatek normalnie patologia objęto brat tez a z takiej dobrej rodziny są....) i chciałam siostrę przyjaciółkę dla Oli no ale cóż za łatwo by było

mamoM ja mdłości miałam całodzienne plus nawet w nocy, no ale wszystko minie, oby do II trymestru:tak:
Doggi hihi no to może Stachu też Wam wyjdzie fajny:-p mój M za młodu też patologia więc strach się bać...;-)

reklama
Do góry