reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

A ja ani przy oli ani teraz nie rzygalam z Olka miałam mdłości ale bez żadnych dodatków ale za to zgage z ola to miałam chyba id samego zapłodnienia po sam poród dzień w dzień bez przerwy i nic nie pomagało :p teraz mam haj lajf ;)

reklama
MamaM a na którego marca masz termin? Ja też miałam na marca. I jak piszesz o objawach, to tak jakbym o sobie wtedy czytała i...dziewczynka.

asinka termin wg usg na 13.03 wg om na 15.03 a znowu mi z kalkulatora internetowego wychodzi na 12.03 (imieniny G. :-))
więc nie wiem, tak czy siak połowa marca
co do mdłości ja tak samo miałam w ciązy z Matim, do 10-11 zero jedzenia, ale wtedy to sobie wylegiwałam sie w łóżku, mamusia kakao robiła z rana i potem dzięń był lepszy, a teraz nie ma zmiłuj wstac musze bo Mati juz o 7 sie budzi

Doggi, Felkaa
no, na to wygląda ze miesiąc po miesiącu dzieciaczki beda :-)

Mama matiego no właśnie w pierwszej ciąży tak człowiek sobie może gnić w łóżku i zajęć się sobą a jak już dziecko w domu to nawet się człowiek nie położy bo zawsze coś mama amciu, mamo pić mi się chcę, mamo porysuj ze mną, mamo chodź na rowerek a u mnie jeszcze pies bydlak przez którego już dwa razy w ciąży wylądowałam na glebie bo ten duren zobaczył listek na wietrze a waży gdzieś 50kg to jak mnie szarpie a ważę tylko 6kg więcej niż on to beng na glebę :/

ja mam kolejny dzień mega ból głowy...:no:

Doggi to malutko ważysz...:-D

trasiu wzywamy Cię i wzywamy, zlituj się i napisz cokolwiek!

andariel i kati też meldować się proszę!

a już wieki nie było Silvy i kasiwild, któraś ma kontakt???

Ostatnia edycja:
Hejka!
No rok 2015 zapowiada się fajnie, to która w kolejce na kwiecień? :)

Pamiętacie jak pisałam kiedyś że przegapiłam spotkanie dla rodziców w p-lu Majki? No więc wczoraj znalazłam jedną z nauczycielek na FB i zagadałam :) Już na zajęciach adaptacyjnych bardzo mi się spodobała bo jest niesamowicie serdeczną i pogodną osobą z niesamowitym podejściem dla dzieci. Wszystko mi powiedziała, przesłała ustalenia z tamtego spotkania. Także jestem uspokojona bo następne spotkanie jest dopiero w ostatnim tyg sierpnia więc stresik choćby co do wyprawki by był :p

Znikam tymczasem bo z 7 osób pracyjęcych jesteśmy aktualnie tylko we troje z czego pozostałe dwie osoby mają dziś spotkania na mieście więc będę sama ;/

hej
Mamo M GRATULUJĘ!!!!! :-)
ALE SUPER :-)
u nas nic nowego, oprócz tego że dzis wyjeżdżamy na urlopik do Ustki :-) ktoś tam będzie ? ja się chętnie spotkam, bedziemy tam do soboty tj. 9 sierpnia, jakby co piszcie na kom.
dziewczynki zazdroszczę wam ciąż... ale cóż trzeba na kolejną zapracować ;-)
pozdrawiam wszystkich urlopowo i zdrówka życzę
felka u mnie ze zdrówkiem ok :-) aktualnie sie odrobaczam i likwiduje swoją kwasowość organizmu, byłam na badaniu żywej kropli krwi i ciekawe rzeczy mi wyszły. A Matiego wyleczyłam naturalnymi sposobami ostatnio z przeziębienia :-)

reklama
Do góry