reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

melduje, ze mamy rota wirusa w domu....
ja już lepiej, Mati dzis biedak wymiotował pół dnia nawet w drodze do lekarza w aucie :-(
a teraz Marcin śpi - przyszedł z pracy zimno mu było i niedobrze

wiec mam ekstra bo ja już prawie ok

reklama
Ale Felki był jeszcze jeden dobry tekst, tylko nie potrafię idealnie zacytować :-D coś tam było, że Emilka ma się przyjrzeć jeszcze raz. Leżałam pod stołem i płakałam :-)
Andariel cóż za opis mej osoby i dzieci mych. Przy biednym Tymku, to rykłam śmiechem, aż się na mnie na kursie dziwnie popatrzyli haha bynajmniej nie okrzyczałam Go, że w ogóle skakał po kałużach, tylko że nie ma odpowiednich butów do tego.

ZROBILAM DZISIAJ pyszny barszczyk :D a moj miś rowniez zaliczyl niezły tekst :p
dzwonie do mamy i sie mnie pyta jakie mam te buraki a ja mowie ze stary burak i dwa botwinkowe cyce (takie pyrki)

a moj mis oczywiscie uslyszał ze mówie o naszym zwiazku: stary burak i dwa cyce :p :-D i z fochem sie pyta czemu go od buraków przezywam :p

asinka przeca ja wiem o co chodziło - byłam obok:-D i Tymuś wtedy chciał iść dalej w las, ale że nie miał kaloszków to był taaaaki nieszczęśliwy.

Nina już pokasłuje.
A mój M.jutro chyba ostatni dzień w robocie jest. Pozabijamy się przez ten jego wolny czas do 1lipca.

reklama
andariel rozumiem Cię doskonale, ja na mojego patrzeć nie mogę jak jest więcej niż dwa dni w domu, nieraz dochodziło do rekoczynow (oczywiście z mojej strony bo jestem furiatką, która szybko zostaje wyprowadzone z równowagi)

Do góry