reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

o tak, to prawda, dało się zauważyć, że Dominika to opiekuńcza mała osóbka:tak: ja się uśmiałam (pozytywnie) jak mi Dominika zrobiła wywód na temat spania, z nonszlancką gestykulacją rąk i ciała:-D

reklama
madziolka powiem ci,że Tomek uratował sytuacje ładując zdjęcia Dominiki na fb,bo wczoraj był foch,że jej nigdzie nie ma:-)
to prawda,że jest opiekuncza, szkoda,że norbert tego niedocenia:no:

mam dziś dzień na NIE.....

Ironia ja mam ci zwrócić twoja zaliczkę, proszę wyślij mi na fb swoje dane do przelewu.

ogledziny mieszkania były, ale nie wiadomo na razie co dalej. Podobało im się bardzo, przyjechali drugi raz obejrzeć, ale póki co nie odzywają się. Zmykam, miłego dnia!

Hej dziewczynki!
Alez Wam zazdroszcze spotkania! W sobote miejsca sobie nie moglam znalezc, wydarlam sie na Maje i poklocilam o to z A.
Andariel super z przedszkolem! Zazdroszcze...Maja poki co ma miejsce na Ochocie i z odwolania na Bemowie 2 km od nas. I pewnie tam pojdzie jezeli z tym kolo nas nic nie wypali...jednak niesmialo prosze Was o kciuki, sama za Marysie zaciskam &&&&
trasia kiedy cos bedziecie wiedziec?
Doggi a Ty jak mamuska???
ironia to jaki Ty balkon masz ze taras mniejszy bedzie?

Chorowitkom zdrowka zycze!

maja tydzien po szczepieniu, raczka juz prawie wydobrzala, a byla czerwona od miejsca uklucia do lokcia...

Hej dziewczyny.

Pisze żeby was pochwalić bo grupa czerwcowa jest zaje.bista! Bi te styczniówki do grobu mnie wpedza! Tylko poronienia u ciąża pozamaciczna! Rozmawiając z nimi w depresję można wpaść! Mi aktualnie karzą do lekarza iść bo mnie lekko kłuje w podbrzuszu i krzyż mnie boli.... Masz kur.... One we wszystkim szukają poronienia!!!! Aaaaaaaa zaraz eksploduje! Przecież brzuch pobolewa macica się powiększa helooł! A krzyż, przez najbliższe 8miesiacy będzie bolał.... To nie na moje nerwy.

Z wami to było co innego gadaliśmy, wspieralysmy się, zartowalysmy podnosilysny się na duchu, naprawdę ciążę z Olka przeżyłam tylko dzięki wam bo ona starała się skutecznie mnie wykończyć ale wy zawsze tu bylyscie ze słowem wsparcia a jak się dramatyzowało to się zje.bkę dostało a tam, tylko czytam i od razu mi gorzej....

Nie no Doggi calkiem milo sie zrobilo;-) w ogole to, ze to nasze forum dosc aktywne jest to jest sukces, u majowek i lipcowek kolo nas martwi bylo jakis czas temu, teraz nie patrzylam

doggi - moj michal jak sie dowiedzial ze jestes w ciazy to zapytał - doggi? a ta ktorej relacjonowałem porod przez smsy :-D:-D
trasia - oki podesle wieczorkiem namiary na konto :)

o kurde nie wiem co jest ale ostatnio mam tyle pracy ze ciagle nie dosypiam :( polozylam sie na sekundke i 3 godziny mnie nie było szok !:szok::wściekła/y: az wstyd sie przyznać...

tata po konsultacjach juz...dzis był na drugiej dawce sterydów - wada sie troche cofa bo zapalenie przechodzi, a sił ma za troje :szok: a co najlepsze moja przyjaciolka z podstawowki sie nim opiekuje w szpitalu hehe :D i tata sie smieje ze swiat stanal na glowie :-D

Hej, Dziewczyny!
To ja pozlotowo:
największe zaskoczenie - kati - która okazała się gadułą, jajcarą i duszą towarzystwa:-DI nie wiem jak reszta Dziewczyn, ale ja mam wrażenie, że poznałam osobiście kati teściową:-DMati - chochlik w oku i gaduła:tak:Po mamusi, haha:-D
Trasia - wg mnie prawdziwa artystka. I chyba tak Ją sobie wyobrażałam w obyciu. Uważna mama, wrażliwiec, indywidualistka, ale i konkretna osóbka:tak:Marysia też wie, czego chce:tak:I te kędziorki!
asinka - świetna babka, ale wiedziałam, że Ją polubię. No i ta Ninka, jejuuuuuu! Moja Nina wspomina "małą Ninkę" codziennie. Zreszta juz podczas zlotu uważała, że Ją kocha:tak:Tymka chwilami mi było szkoda, bo nie dość, że reszta zachwyca się jego siostrą, to on sam np. wlazł w kałużę i jeszcze mu sie bura od mamy dostała.
Felkaa - no, kochana, teraz sobie poczytasz, buahaha:-pA serio: czułam, że Cię polubię "z miejsca", mam wrażenie, że znamy się długie lata. I ten styl mówienia - cytuję: "Emilko a teraz proszę odkladasz to na miejsce - tak - dziękuję":-DNo padałam za każdym razem, gdy wygłaszała "prośby" tego typu:-D:-D:-DPani z Dziekanatu wypisz- wymaluj, hahahaha:-DEmilka bardzo rezolutna dziewczynka, a te oczy!

Z Martą za wiele nie pogadałyśmy, niestety. Norbert mam wrażenie w ciągłym ruchu (przynajmniej w porównaniu z moim miśkowatym Leonem), choć do zdjęć pozował perfekcyjnie:-DDominika - wspaniała dziewczynka - opiekuńcza, otwarta, a do tego jaka ładna! Też Ją Ninka wspomina z rozżewnieniem.
Madzioolkę poznałam już kiedyś. Rozbroiła mnie Maja, ktora się pięknie przywitała przedstawiając z imienia i nazwiska - normalnie Młoda Dama, której obce nie są zasady bycia wśród ludzi:tak::-DEtykieta i bon-ton, a jak:-D

zaraz wracam

reklama
Do góry