reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

[SUB]ja chetna jak najszybciej!
Felkaa hemnesa bialego wzielismy. A mielismy brac to duze w srebrnej ramie, ono na pewno juz by sie nie zmiescilo...[/SUB]

reklama
moon zaraz kukne co to za lustro; mniejszej czcionki nie było...?:-p

asinka a to spoko, czasu mamy aż nadto na zorganizowanie czegoś:-p

hemnes ładnie się prezentuje:tak: no ciut mała mała ale w ostatnim wpisie już normalna;-)
u nas bezchmurne niebo i piękne słoneczko:-)

Oj tak, zaluje bardzo ze ominal mnie wieczor tesciowych ale ze to temat niewyczerpany to bastepnym razem tez bedzie o czym pogadac :p
Felka foch Mai i Emilki byl dobry :D ciekawe czy ktos zrobil im zdjecie wtedy bo miny i pozy mialy przednie :D
Ja na nastepy zlot juz sie pisze chocby nie wiem co :)

Maja czuje sie lepiej, troche katar ma ale nic poza tym , za to my z T slabo: nos glowa gardlo, T jeszcze na zoladek sie skarzy :/

wydaje mi się, że cyknęłam im fotkę, może dziś zgram zdjęcia, tak sobie codziennie obiecuję... dobrze, że u Mai nic więcej się nie rozwinęło, a Wy się kurujcie z T!!!
ja z chęcią teraz bym się spakowała i z Wami spotkała:tak::-)

ps. dziewczyny ja już pomału myślę o urodzinach Emi. Ponieważ gadzinka chce dzieci na urodzinach - robimy jakby dwa razy - wpier dla rodziny, potem dla małej grupki znajomych sąsiadów z dziećmi, raptem 3 pary. Kogoś może zdziwić, że robimy też dla dzieci, mój M też był w szoku jak to zaproponowałam, ale te książeczki, które akurat mamy o urodzinach - tak właśnie je przedstawiają - nie że dziadkowie przyjdą, rodzina, nie, tylko właśnie dzieci, a że Emi ma trójkę 'ulubionych' dzieci u nas na placu zabaw to swierdziliśmy czemu nie? tym bardziej, że z tymi sąsiadami bardzo dobrze się dogadujemy.
Na pewno nie będziemy kupowali dwóch tortów, dlatego pomyślałam, że jak przyjdą sąsiedzi z dziećmi to taki 'tort' bym zrobiła:
Healthy Watermelon Cake | DIY Cozy Home
co Wy na to? dobry pomysł?
z myślą o dzieciach chce też zrobić lody bananowe, wiadomo na stole będą owoce, co do owoców to znalazłam również fajne pomysły na ich serwowanie
Shabby Chicks. . .happy little things: Summer Fun or Cures for Cabin Fever..... - pośrodku strony, w wafelkach lodowych, czad!
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998594_562888860430401_622915655_n.jpg
Service Unavailable - pośrodku strony w foremkach na babeczki

Ostatnia edycja:
faktycznie faaajne! ja już kupiłam zestaw z Myszką Minni na babeczki (robię z chlebka bananowego tylko w formie babeczek): foremki na babeczki z chorągiewkami;-)
wiadomo jakaś sałatka i na pewno mini pizzerki z ciasta francuskiego
i ten pomysł też mi się podoba
Firework Ice Cream Cone Cupcakes

właśnie M mi napisał, że Jego siostra kupiła Emi... perkusje:shocked2::shocked2::shocked2:

Ostatnia edycja:
dziewczyny.. o co chodzi z tymi Zdobyczami na bb?? dostałam miliard przedziwnych wiadomości. Wy też to macie?

reklama
Do góry