reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

My dopiero ok.godzinke temu zawitalismy do domu. W Poznaniu jeszcze krotkie odwiedziny u rodziny brata M.
Marta na pocieszenie napisze, ze Ninka tez dzis caly dzien wyciera wode spod nosa:/ Aerius przyjmuje od ostatniej wizyty u alerg. obawiam sie zatem, ze to jednak przeziebien a nie alergia.
Jutro z Wami popisze bo dzis juz padam.

reklama
Dobry :)

11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 12.jpg
    12.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 38
  • 13.jpg
    13.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 40
  • 14.jpg
    14.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 37
  • 15.jpg
    15.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 38
  • 16.jpg
    16.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 17.jpg
    17.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 35
hej hej
ja walczę z obcokrajowcami...
kati, Madzioolka suuuper fotki:tak: ja moich jeszcze nie zgrałam, może dziś się uda
trasiu jak drugie oglądanie Waszego mieszkanka?
andariel powtórzę się: jupi!!!!!

zdrówka dla chorowitów

a słuchajcie co z mamąM? wieki Jej nie było

hej

mamy taka piękna alergie,że w nocy było 38,7 temperatury, biegunka i mały tak kasłał,że myślałam,że mnie zapluje:baffled: teraz troche lepiej, nie ma temperatury, ale marudzi, nie mógł usnąć:(

hej felka kartofelka i madziolka:)

Marta o kurka, niedobrze.... Maję niestety tez trzyma , tragedii nie ma ale wczorajw taki można powiedzieć upał chodiłą i mówiła że Jej zimno i zażyczyła sobie ciepłego swetra i spodni z polaru, od samego patrzenia na Nią było mi gorąco a Ona dopiero wtedy się rozgrzała ;/
No i dzisiejszy poranek zaczeła od pytania czy jedziemy dziś do Dominiki :) powiedziałam że Dominika chodzi do szkoły a Maja na to że też pójdzie :-)
Felka powodzenia z obcokrajowcami :) Nie daj się! :)

hihi dzieciaczki są cudne, Maja do szkoły;-) nie ma to jak 'uwielbienie' ciut starszej koleżanki;-)

no mogłyśmy mieć ciut lepszą pogodę na zlocie, nie narzekam, ale chodzi mi o chorowitki...
u nas dziś ma być 27 stopni!!! teraz nie ma ani jednej chmurki:-)

Ostatnia edycja:
tempratura ładnie zeszła, rano miał 37,2 czyli w miare ok. niby jestem zarejestrowana na 11 do jakiegos lekarza ale nie wiem czy isc czy poczekać, bo mój mąż mnie wczoraj nie poinformował,że lekrka mówiła,że w razie jakby cos sie dzialo to inhalować i tantum verde podac.. i nie wiem co robić:/ w ogóle mam duży dylemat z nasza przychodnią, ale to pogmatwana sprawa

madziolka boska jest jest Maja, dominika bez mrugnięcia okiem została by w domu i opiekowała sie nia, taka z niej pilna uczennica:-D a z brzuchem chyba dobrze, nie było żadnych atrakcji, więc lesera wysłaliśmy do szkoły

oj felka twarda jest i na pewno nie da sie byle jakim tam studencinom

o mały wyje, ale pospał ech

reklama
ironia u nas rota była tydzien wczesniej wiec ja tylko czekałam na dominike
bylo nas 7 w sumie plus mezowie i dzieciaczki

Do góry